MARCEL CIOLACU: "Frig, foame, sărăcie! Asta a reuşit creşterea ta economică bolnăvicioasă, Florine!"

S.B.
Politică / 16 octombrie 2021

"Frig, foame, sărăcie! Asta a reuşit creşterea ta economică bolnăvicioasă, Florine!"

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a afirmat că premierul interimar Florin Cîţu a avut sâmbătă "un ultim spectacol al delirului politic", când a vorbit despre creştere economică, însă românii au de suferit din cauza măsurilor luate de Guvern, informează news.ro.

"Explică-le, Florine, cât sunt de fericiţi şi celor 120.000 români aruncaţi în deprivare materială severă în doar un an de guvernare!", îl îndeamnă Ciolacu pe liderul PNL.

"Frig, foame, sărăcie! Asta a reuşit creşterea ta economică bolnăvicioasă, Florine! Premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic! Afirmă, cu o seninătate care ţine de patologie, că «românii vor simţi la facturile din această iarnă creşterea economică». Reformele de dreapta ne-au adus înainte de Revoluţie! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu şi bani! Şi nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie!", a scris Marcel Ciolacu, sâmbătă pe Facebook.

El a mai spus că Florin Cîţu trebuie să explice celor şapte milioane de persoane aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială cum a crescut economia "ca o rachetă spre cer".

"Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflaţi în risc de săracie şi excluziune socială! Explică-le, Florine, cât sunt de fericiţi şi celor 120.000 români aruncaţi în deprivare materială severă în doar un an de guvernare! În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de ruşine şi nu te mai lăuda! Deja ai scufundat barca! Oamenii vor să ştie cum ieşim împreună din catastrofa sanitară! Oamenii au nevoie de soluţii acum! Economia o putem salva, vieţile însă nu le putem recupera!", a conchis liderul PSD.

Florin Cîţu a declarat sâmbătă, după ce Agenţia de rating Standard&Poor's a menţinut ratingul de ţară al României la stabil, iar Moody's l-al îmbunătăţit de la negativ la stabil, că în ciuda tuturor ştirilor alarmiste, România merge în direcţia bună şi nu în cea greşită.

Acesta a mai transmis că România este obligată să continue în această direcţie şi să nu intre pe mâna populiştilor şi a demagogilor.

"Aceste două agenţii văd parcursul bun pe care a intrat economia României, dar mai ales văd perspective stabile. Suntem înconjuraţi de atâtea ştiri, dezinformă şi ştiri alarmiste, analizele acestor agenţii de rating independente arată că măsurile pe care le-am luat şi ceea ce arătăm că vrem să facem în perioada următoare sunt bune şi duc la stabilizarea economiei. Această creştere de la perspectivă negativă la stabilă este o confirmare că lucrurile merg într-o direcţie bună. Acest lucru ne obligă să continuăm în acestă direcţie şi ne mai obligă la ceva, să nu lăsăm România să intre pe mâna populiştilor, a demagogilor care în ultimii 30 de ani doar au mimat reforme şi nu au avut curajul să facă aceste reforme", a afirmat Cîţu.

Florin Cîţu a mai menţionat că în ciuda tuturor ştirilor alarmiste România merge în direcţia bună, nu în cea greşită.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. Ciolacule ai avut un coșmar și ai rămas dereglat la mansardă ?

    În perioada celor 31 de ani cât Ciuma Roșie a fost la putere, 

    bogăția a dat pe dinafară la români, iarna ne-am sufocat de căldură, 

    iar foamea a ocolit România ? Ăștia așa ziși de dreapta fac exact ce ați făcut

    și voi. Și voi și ei sunteți niște jeguri, niște bestii umane. 

    1. Corect si perfect adevarat.

      Aproape 30 ani psd a îmbogățit acoliții prin furtișaguri

      Nici o centrală atomică, autostradă , spital regional....

      Ciocu mic ! 

      ... 10 de Băsescu, 4 de Constantinescu, 2 de Orban &. Catu

      Are dreptate - frigul și foamea din apartamente din epoca Catzu sunt mai grave decât pe timpul lu Ceaușescu.

      Mai taie din ani au guvernat si ai tai tot 30 de ani ei ce au facut

    Ciolacule, daca pana acum era PSD, s&p si moodys ne dadeau junk pentru fantasmagoriile voastre cresteri cu 40% la pensii si altele, si acum ne imprumutam cu 20% dobanda pe pietele internationale, pentru ca vrem, nu vrem, trebuie sa ne imprumutam

    1. Din felul in care vomiti se vede ca esti din cireada de asasini a lu' citu.

      Sunt ceva imbecili care comenteaza pe aici. Ori psd se oftica ca nu fura acum precum citu, ori psd au furat cot la cot cu gunoaiele de 'driapta' - e nasol cu psd astia. Cretinii guita si incearca sa acopere dezastrul pnl.

    daca era ciolacul, romanii se vaccinau in proportie de 90% si gazul si electricitatea scadeau pe pietele internationale

    "peception is reality"?

    fiecare om percepe lumea asa cum o intelege: 

     

    ""Frig, foame, sărăcie" 

    Frig : daca nu vezi toata tara un santier ca s-au schimbat si se schimba conductele sa se elimine pierderile si sa nu mai fie ""apa calda mai rece decat apa rece"" inseamna ca vorbeste "la trecut"" si ca "puncteazi "santajul ce v-au mentinut la putere si n-ati facut nimic decat pe "hartie " (asfaltari si lucrari de 5-6 ori pe ""hartie "sa sifonati fonduri si bugete dar in realitate zero lucrari initiate). 

    Foame : poate vorbesti de foamea voastra ca va vedeti "demufati "de la "borcanul cu miere"" unde ati fost si sunteti prinsi cu mana pana la cot (ati evoluat de la"" linsul pe degete ""?)  

    Saracie : nu e milionar cel ce are milioane ci cel care are datorii de milioane si stie sa faca bani cu imprumuturile pe care le obtine deoarece stie sa garanteze sau sa prezinte ""incredere"" pentru a fi imprumutat; daca ajungi sa nu te mai imprumute nimeni atunci esti sarac pagubos fiindca nu prezinti incredere sa fi creditat si ajungi sa fii cersetor (inclusiv de voturi) de la cersetori si fostii vostrii asistati care acum sunt "vulnerabili"din cauza ca voi si politica voastra i-au mentinut in stare de vulnerabilitate ca "masa voastra de manevra"si "nemultumiti"" scosi in strada de "bisericutele"" voastre ce respecta "doctrina "" voastra. 

    bai Ciolac, crapi de ciuda ca nu ne au dat junk, sa ne imprumutam la dobanzi astronomice?

    1. Esti, tare, nu ti-au dat aia junk, poti sa iei prafuri din cateva doze booster.

    Ciolacul si cu sleahta pesedista stau palmati pana la primavara, cand va fi trecuta criza energetica si sanitara si toata lumea o sa i aleaga pe ei, sa vina sa ne izbaveasca si sa ploua cu carnati. In iarna urmatoare, lumea o sa si muste pumnii....

    1. Si in acest timp, gasca de borfashi criminali pnl fura la greu.

    ai inceput cu florine ? mai aveti putin si va pupati pe gura jigodiilor !

    Se vede marcele după fața ta că facem foame

    Unde Ciolacule frig si foamete?

    Ca eu vad ghetourile Romaniei pline cu table de lux pe patru roti. 

    Lasati vrajeala caci in Romania se formeaza cata Bula Financiara ce o sa se sperga tot in capul saracilor. 

    - atunci saracirea populatiei cu mertane / bmwuri / haudiuri... 

    Sa ii vedem atunci cum stau iar la coada pentru pomeni; sa vedem atunci cum politicienii ii vor cumpara iar; sa vedem atunci daca urmatoarea generatie fuge cu carca la munca peste hotare. 

    Momentan este “zahar” financiar in piata / asa ca nu mai jucati placa cu “saracie” la o rata de 95% proprietari (rata ce tot scade treptat din cauza speculatiei si a sistemului financiar). 

    Vorba aia: dati inapoi toate activele tarii iar ele vor ajunge iar pe balantele bancilor in 1-2 generatii; urmad iar o revolta / revolutie. 

    Acum nu ne mai indatoram la “stat” ne indatoram la “privat”; acelasi ciclu cu forma de fond diferita. 

    semnat comenturi “cretine” 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb