MARCEL CIOLACU:  "Lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de voi şi aberaţiile voastre"

C.I.
Politică / 30 martie 2021

"Lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de voi şi aberaţiile voastre"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că românii au ieşit în stradă "din disperare, din sărăcie" şi pentru că s-au săturat "de aberaţiile" guvernanţilor, redactează Agerpres.

Marcel Ciolacu a declarat pe Facebook: "Nu mai încercaţi să vedeţi politizare acolo unde e doar disperare, sărăcie şi silă pentru modul în care guvernaţi. Nu pedepsiţi un popor întreg pentru că nu sunteţi voi în stare să închideţi 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că aţi pus statul român în genunchi şi nu sunteţi în stare de nimic! Lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de voi şi de aberaţiile voastre! Le-aţi distrus locurile de muncă! Le-aţi ţinut copiii fără şcoală! Le-aţi închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideţi magazinele"

El a adăugat că soluţia este "regândirea restricţiilor aberante introduse".

"Iar, dacă voi nu sunteţi în stare, este momentul ca preşedintele Iohannis, cel care v-a încredinţat această guvernare eşuată, să revină de la plantat copaci şi să-şi asume responsabilitatea. PS: Politicienii mă acuză că am spus că voi merge la biserică de Paşte, desigur, respectând toate normele sanitare. Neomarxiştilor fără Dumnezeu, chiar şi cancelarul Merkel a recunoscut că a greşit când s-a grăbit să le îngrădească nemţilor acest drept. Treaba voastră e să guvernaţi ţara, nu să rescrieţi Biblia", a menţionat Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. ai transformat psd intr-o copie a pdl , care face sluj la interese straine . in loc de mahler , limbi si marinescu bahtalo , ne vor vorbi toata ziua de masti si vaccinuri rafila si cercel .trebuie altceva !

    1. Nu face deloc sluj,lasa prostimea sa vada pe ce au ales

    Lumea a ieşit în stradă din disperare, din sărăcie şi pentru că s-a săturat de actuala clasa politica

    1. Care lume? Cativa rebeli sau ametiti nu reprezinta lumea. Lumea si-a vazut de treaba ei, a inteles ca trebuie sa facem un effort colectiv pentru a depasi momentul acesta si in general a dat dovada de intelepciune si rabdare. Din pacate tara nu duce lipsa de idioti mai ales la conducerea partidelor de opozitie. Unul vechi si rejectat de populatie iar altul nou si nascut mort.

      vrei sa spui ca , cei care nu au iesit la proteste sint automat de partea otrepelor de la guvernare ? sa mori tu ?

    sa faceti voi declaratie pe proprie raspundere si s-o dati Jandarmeriei ca renuntati la masca, asistenta de urgenta , locuri la ATI , servicii medicale platite de stat si sa va angajati ca in cazul cand va luati "leapsa" suportati toate costurile pe persoana fizica (excludere de la conditiile asigurarii de sanatate si ca nu ati luat masuri de "limitare a pagubei" )

    Just , just just .

    Minciuni bai nene Ciolacule...Comunistule..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb