MARCEL CIOLACU: "Noile interdicţii trebuie lămurite şi explicate"

S.B.
Politică / 29 iulie 2020

"Noile interdicţii trebuie lămurite şi explicate"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, marţi seară, noile măsuri anunţate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi a precizat că trebuie lămurite şi explicate, pentru că nu înţelege de ce terasele se închid la ora 23.00, informează news.ro.

"Am văzut că până la ora 23.00 există Covid, după ora 23.00 reacţionează mai moale", a declarat Ciolacu, precizând şi că trebuie explicat cum se realizează distanţa de doi metri pe plajă.

"Noile interdicţii trebuiesc lămurite şi explicate, trebuiesc respectate, categoric. Dacă Guvernul şi specialiştii solicită să purtăm măşti şi în spaţiile deschise vom purta. De ce s-a ajuns aici este clar, au scăpat situaţia de sub control. Ceea ce nu înţeleg: am văzut că până la ora 23.00 există Covid, după ora 23.00 reacţionează mai moale. Nu înţeleg, după ora 23.00 se îmbată românii la terase şi nu mai respectă regulile? Nu înţeleg cum", a declarat, marţi seară, Marcel Ciolacu, potrivit news.ro.

Acesta s-a referit şi la disţanţa la plajă, pe care o consideră greu de realizat.

"Dacă asupra patronului de restaurant poţi să iei măsuri că nu a închis, cum facem cu distanţarea pe plajă, la 2 metri? Tu nu ai construit în 7 luni de pandemie un partaneriat cu românii, cum vor respecta românii, cum te impui tu, când tu esti un Guvern lipsit de credibilitate, care ai chefuit în biroul primului ministru, care ai avut chefuri ale membrilor guvernului cu sute de persoane invitate, care ai făcut şedinţe de partid în loc să te ocupi de inundaţii, ministrul Mediului. Cum să te mai creadă românii? Pui un poliţist la cinci şezlonguri?", a mai afirmat lierul PSD.

Ciolacu consideră că "oamenii trebuie să se conformeze voluntar la aceste solicitări ale Guvernului".

"Cât timp Guvernul nu este credibil, nu se alătură nimeni", a mai afirmat Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Domnu MARCEL.Cred ca pe noi Romanii ne cam iei de PROSTI. Degeaba critici Guvernul lui IOHANNIS,deoarece acest Guvern nu ar fi existat fara ORDINUL primit de la matale de catre PSDisti sa voteze Guvernul lui IOHANNIS. Apoi,pe tot timpul scurs pana in prezent de la instalarea ABULICULUI Orban la Cotroceni,ai ABURIT Romanii ce rau este acest Guvern,dar,ca si Partid majoritar ati votat toate IMBECILITATILE propuse de ORBAN.Ba mai mult,cel care a condus SITUATIA de FACTO a EPIDEMIEI din Tara,prin Parlament,a fost ARAFAT,care atunci cand HABARNISTII lui IOHANNIS in frunte cu el au luat MASURI ABERANTE,cel care a condus Parlamentul a fost ARAFAT,caruia iati VOTAT toate ABERATIILE.Dupa ce noul TORTIONAR,omologul lui ION FECIOR de la COTROCENI,a stabilit bagarea laPUSCARIE a tuturor Romanilor,PSD,a votat cu doua maini aceasta ABERATIE. Azi,cand ROMANII au scapat din PUSCARIE,ca orice PUSCARIAS eliberat,nu mai RESPECTA nici o REGULA si POPORUL este CULPABILIZAT ca un POPOR de INFRACTORI,care trebuie URMARITI cu POLITIA,prinsi cu JAPCA de catre POLITIE si bagat la INCHISOAREA lui TATARU. Apoi,de cateva SAPTAMANI,tot ameninti ca vei da jos Guvernul lui IOHANNIS,insa acest lucru nu se va intampla. Ba mai mult,cred ca vrei sa DISTRUGI PSD,nefacand nimic atunci cand PNL,racoleaza cu JAPCA Primarii PSD.Sunt sigur ca dupa ce PNL o sa castige alegerile,o sa plangi cu lacrimi de CROCODIL date de usturimea CEPEI de BUZAU pe umrii TARISOAREI COTROPITE de catre IOHANNIS si ORBAN si data cu SCAVI cu tot STRAINILOR.ROMANIA,este oricum vanduta de cand IOHANNIS conduce,dar dupa alegeri,Romanii,vor fi toti INCOLONATI si trimisi la cules de SPARANGHEL,CAPSUNI si ingrijitori de animale.QAsa ca nea MARCELICA,ai ajuns sa ai CREDIBILITATE mai mica decat ORGAN.!

    Domnule Ciolacu, Presedintele Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei, lider a PSD.

    In aceste zile se pregateste in CD a Romaniei o noua mizerie indreptata impotriva militarilor care au fost disponibilizati in anii 1997 -2005 si in general impotriva reinstituirii egalitatii de tratament, pentru pensionarii militari aflati in aceeasi situatie juridica, prevazuta de L. 223/2015 si desfiintata prin OuG. 57/2015 si OuG 59/2017, de catre Tehnocratii lui Ciolos, respectiv de Vasilescu din guvernul PSD Tanase.  

    Domnule Presedinte a Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei,  

    Aveti datoria sa urmariti ca actele juridice adoptate in C.D. (Parlament) sa fie in conformitate cu prevederile Constitutiei Romaniei si sa urmeze parcursul prevazut de aceasta, pana cand acestea isi produc efectele juridice.  

    Legea 223/2015 pe care C.D. a adoptat-o in iun. 2015, a disparut si nu a intrat nicicand in vigoare.  

    In domeniul pensiilor militare acum se aplica textul schimbat la 11 decembrie 2015 prin OuG. 57/2015 al Legii 223/2015, text care nu a fost emis in conformitate cu prevederile Constitutiei Romaniei si care nu a fost promulgat de Presedintele Romaniei.  

    Desi cei care trebuie sa o aplice, nu recunosc, Legea nr. 223/2015, nu recunosc intrarea ei in vigoare la 1 ian 2016, asa cum a fost emisa, promulgata si publicata in M. Of. totusi au denumit textul rezultat la 11 dec. 2015, drept Legea 223/2015.... cu (schimbarile anterioare de la 11 dec. . 2015) modificarile ulterioare.  

    Acum se doreste ca aceasta anomalie legislativa, fara temei legal, rezultat al incalcarii Constitutiei de catre Guvern, indreptata impotriva pensionarilor militari, sa fie la randul ei "modificata " prin prevederi evident defavorabile beneficiarilor ei. 

    Domnule Ciolacu,  

    Opriti perpetuerea acestei situatii anormale, nemaintalnite in legislatia din Romania. 

    In Romania nu mai exista o "lege" a carei text sa fie stabilit de Guvern, prin schimbarea formei publicate in M. Of. nu mai exista o alta "lege" cu o forma nepromulgata.  

    Pensionarii militari sunt singurii romani care de la 1 ian 2016, (in realitate, data intrarii in vigoare a legii 223/2015), nu au beneficiat si nu pot beneficia de prevederile unei legi, emise si intrate in vigoare asa cum prevede Constitutia Romanie. Lor, accesul la aceasta lege le-a fost blocat prin OuG 57/2015, contrar Constitutiei si fara temei legal.  

    Domnule Ciolacu,  

    Prezentati CD a Parlamentul Romaniei situatia acestei "legi" aflata evident in contradictie cu Constitutia si Legea 24/2000(republicata 2010) si determinati revenirea la normalitate si la respectarea principiului egalitatii prevazut de Legea 223/2015, asa cum a fost emisa de Parlamentul Romaniei.  

    Daca tot vorbiti de interdictii.  

     

    1. Ordinari nenorociti ce sunteti, fosti securisti si ofiteri (facuti la apelul de seara), NU VA MAI SATURA DUMNEZEU DE CATE PRIVILEGII ATI CAPATAT DE LA CLICA INFRACTORILOR PSD !!!

      NEVASTA-MEA LUCREAZA IN LINIA I LA ATI (ANESTEZIE SI TERAPIE INTENSIVA) SI NU ARE CASA DE SANATATE SEPARATA ASA CUM AVETI VOI , SATRAPILOR SI PROFITORILOR AI FARADELEGILOR PESEDEILOR ! INDIFERENT DE BOALA CAPATATA ASISTENTELE , MEDICII, INFIERMIERELE SI BRANCARDIERII NU GASESC CU NICI UN CHIP MEDICAMENTELE NECESARE SUPRAVIETURII IN CAZ DE BOALA, DAR HOARDELE DE FOSTI SLUJITORI AI REGIMULUI COMUNIST AU CASA DE SANATATE SEPARATE SI PENSII SPECIALE BATJOCORITOARE ! 

      Asa cum a spus EROINA LUPTATORILOR ANTICOMUNISTI DIN MUNTI, ELISABETA RIZEA, FIE-I NUMELE IN VECI LAUDAT SI POMENIT, ROMANII NU VOR AVEA LINISTE PANA CAND STARPITURILE DE FOSTI SECURISTI NU VOR PLATI PENTRU NELEGUIRILE DE PESTE JUMATATE DE SECOL !!!

      HUOOO !!! 

      Omule, nu merit cele ce le zici. Nu pentru securisti este problema aparuta in legatura cu Legea 223. Securistii prin cacealmaua pusa la cale si desfasurata de Guvernul Boc, numita pensii nesimtite si-au tras cate 10, 12 si poate unii 20 de puncte de pensie, prin dublarea vechimii in serviciu si impartirea punctajului realizat la 20.

      Asa ca ce zici; un securist cu 35 de ani vechime, cu spor pentru" alte conditii" de munca, de 100% a facut 70 de ani vechime cumulata. Cum toti au avut salarii mari si au realizat, cei mai de jos, in medie 3 puncte de pensie pe an, iata 10 ,5 puncte de pensie. Inmultite cu 1250 cat este punctul de pensie rezulta 13.000 pensie, fara altele, cum sunt pensia suplimentara si alte sporuri ce numai lor li s-au acordat.  

      Pai, eu sa fiu securist cu 13 mii de lei pensie as mai fii nemultumit?  

      Nu sunt. securist Si pentru asta am aprox 1/6 din pensia unuia ca acesta care este probabil subofiter.  

      Dar evident, eu nu am urmarit, ascultat arestat, torturat, impuscat la revolutie, pe nimeni si nu pot avea asemenea pensie. Eu nu am jefuit averea tarii dupa 89. 

      Eu, in poligoane, pe Trasnfagarasan, la irigarii, la carbune, la canal, la Centrul civic,la Palatul Republicii si pentru voi, la inundatii, la incendii, campanii agricole, la cutremur, in Angola la malarie, in Yrak, in Bosnia, in Afganistan, cu ONU, cu NATO, cu viata si familia distruse, starin de casa si de copii mei, si..  

      Asa ca si eu zic ca tine HUOOOOO 

      Si mai zic jos securitatea.  

      Dar trebuie inca se te temi daca esti impotriva lor. Ei conduc aceasta tara. Asa ca ai grija ce vorbesti. "O sa platesti fiecare vorba " se poate sa fie adevarata.  

      Si nu cred ca va paltii cineva dintre ei pentru faptele lor. Dimpotriva, aceasta tara ii va recompensa regeste pentru nelegiuirile pe care le-au facut.

      Si da si eu zic, eroinei luptatorilor anticomunisti din munti, cu toate ca, din pacate nu cunosc povestea ei, - SA-I FIE TARANA USOARA. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb