MARCEL CIOLACU: "Nu am spus că USR este adversarul nostru politic"

S.B.
Politică / 29 octombrie 2022

"Nu am spus că USR este adversarul nostru politic"

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că USR nu este adversar politic, el s-a adresat acestui partid "ca act guvernamental pe care l-au avut în cele două guverne de dreapta salvatoare ale României care ne-au dus la cea mai mare datorie publică şi la un dezastru economic", informează news.ro.

"Nu am spus acest lucru. Eu m-am adresat la USR ca act guvernamental pe care l-au avut în cele două guverne de dreapta salvatoare ale României care ne-au dus la cea mai mare datorie publică şi la un dezastru economic şi la o gestionare a pandemiei. Ce să mă adresez la AUR, când USR a cumpărat vaccinuri cât pentru trei Românii şi noi trebuie să plătim un miliard de euro? M-aş adresa, dar nu au apucat să facă nimic. Ce să facă?", a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat sâmbătă la Bacău dacă se adresează USR ca adversar politic şi de ce consideră că USR este principalul adversar politic al PSD.

Liderul social-democraţilor a adăugat că adversarii politici ai PSD sunt aceia care nu spun adevărul despre PSD.

"Consideră adversari ai PSD oricare nu spune adevărul despre PSD şi vrea să iasă din cifre şi din minciuni şi de ce am ajuns în această situaţie. Suntem totuşi cel mai important partid din România", a completat Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Normal, sunteti toti o mare familie fericita la impartirea Romaniei. Fiecare iși ia partea, nu vad de ce ar fi adversitati. Va mai certati cand nu va intelegeti la procente, in rest lapte si miere

    Usr este cel mai corect partid . Psd intradevar este cel mai mare partid pt ca pnl nu mai exista . Pnl a devenit psd2 . Despre acuzatiile lui ciolacu iata realitatea :

    -vaccinurile au fost achizitionate de catu la ordinul lui iohanis 

    -dar iata binele facut psdpnl si udmr romaniei 

    1- au votat pensii 7eciale pt primari 

    Au votat majorarea impoztelor si taxelor locale cu 50% 

    Au majorat salariile primarilor si a tuturor alesilor locali. 

    Pt toate aceste golani au votat psdpnl, aur si udmr  

    Impotriva a votat doar usr . De fapt usr a fost scos de la guvernare la ordinul lui iohannis . 

    Tot la ordinul lui iohanis au fost prescrise faptele de coruptie . De ce ?  

    Are interes personal . Prin aceasta manevra dansul si nevastasa scapa de raspundere in fata legii pt cele 7 case cumparate cu acte false si cu bani pe 2re nu-i pot justifica.

    Au angajat in sistemul bugetar 125 000 de pile si relati .  

    1. Fals. USR este un partid extrem de prost, plin de tupeiști cu gura mare care promit marea cu sarea, iar când ajung la guvernare constați că-s mai incompetenți decât ăia pe care îi critică.

      Tot mai bine cu aia vechi, hoti si prosti da de-ai nosti

      ai uitat sa-I numesti si pe cei mai corecti oameni din usr , vvvoiculescu , andrea Moldovan care spunea sa jucam fotbal cu masca , mihaila , ghinea macovei , si mai sint .

      Nici cu ăia nu e bine. Dar doar pentru că ăia sunt niște hoți incompetenți trădători nu înseamnă că USR e mai bun.

      Cheers!  

    Domnule CIOLACU. Observ ca sunteti pus pe glume proaste.Adica actualele partide din romania sunt emanatia romanilor sau sunt niste GASTI de HOTI care dupa 89 au distrus romania si iau umilit pe romanii care inainte de 89,prin mari sacrificii facusera din romania un stat respectat in toata lumea,dadea de munca la toti romanii,,le dadea case la cei care munceau, gratis,chiar din munca lor,copii de la tara invatau carte si ereau egalii copiilor de la oras,agricultura romaneasca devenise competitiva de ii speriase pe capitalisti care au hotarat ca in 89 romania sa fie data occidentului ca un trofeu gras din care pana atunci furasera rusii.Ce sa ales azi de cei care facusera din romania un stat care asigura traiul tuturor cetatenilor de la oras sau sat,cu toate ca nu aveau libertatile de azi si anume,clasa politica de atunci,erea o clasa ridicata dintre romanii care munceau fie ei de la tara sau oras,in antiteza cu actuala clasa politica un MUSUROI de HOTI si TRADATORI ai acestui popor.Suntem oripilati de cum mor cetatenii nevinovati ai ucrainei ,pe care teroristul de la Moscova i-a condamnat la moarte pentru ca asa vrea el.Nu putem insa ,sa vedem ca cei care au ramas in Ucraina ca si carne de tun sunt cetatenii de rand intrucat bogatii Ucrainei au plecat in occident cu miliarde de euro in loc sa ramana sa isi apere tara. Cu toate ca Romania nu este in razboi,mai mult de jumatate din populatia romaniei,sunt la fel de oropsiti ca cetatenii din ucraina.Lipsiti de sursa de trai,cu pensii si salarii de mizerie date de catre noii stapani care acum stapanesc romania,care isi asteapta in tacerea moartea care nu vine din cer asa cum vine in ucraina ci din TRADAREA,NESIMTIREA si NEPASAREA clasei politice actuale care au vandut romania cu cetateni cu tot strainilor. Ce ziceti domnule CIOLACU,credeti ca romanii iubesc actuala clasa politica sau asteapta in tacere sa mearga la dumnezeu in timp ce actualii politicieni ii amagesc si ii mint fara nerusinare.!

    Dupa ce sa platit miliarde de euro ptr. bunavointa

    occidentului sa intram in spatiul SCHENGEN, iar

    am luat TEAPA, dar vestea nu apare in media romaneasca 

    Ciolacule, ai zis ca pensiile vor fi marite cu 16%? Unde sunt aceste procente? Ce mai conteaza ce spui daca dai inapoi dupa doua saptamani? Ca esti mincinos? Ce ticalosie este asta sa minti in legatura cu pensiile?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb