Marius Budăi: "Aşteptăm o nouă analiză de impact de la Banca Mondială"

I.A.
Politică / 12 aprilie 2023

Marius Budăi: "Aşteptăm o nouă analiză de impact de la Banca Mondială"

Marius Budăi, ministrul Muncii, a vorbit astăzi despre despre stadiul legii pensiilor speciale, că fiecare miniştru de resort, pe fiecare lege în parte, va discuta cu Comisia Europeană şi aşteptă şi o nouă analiză de impact de la Banca Mondială pentru a continua discuţiile, potrivit news.ro.

Acesta a arătat că până la cererea de plată numărul trei, la finalul lunii iunie, se vor finaliza discuţiile pe pensiile speciale.

Ministrul Muncii a declarat despre proiectul legii pensiilor speciale că au fost adoptate amendamentele în Senat şi au retrimis noul draft către Comisia Europeană.

Budăi a precizat: "Aşteptăm o nouă analiză de impact de la Banca Mondială şi vrem să o înaintăm Comisiei şi fiecare ministru va putea să poarte discuţiile pe direcţia lui".

Întrebat dacă Comisia a respins noua formă adoptată de Senat, Marius Budăi a spus: "Eu vă spun ce am discutat cu Comisia Europeană, Comisia a solicitat implicarea miniştrilor de linie, aşa cum este normal (..) şi după noua analiză a Băncii Mondiale vom continua discuţiile".

El a precizat că până la cererea de plată numărul trei, la finalul lunii iunie, se vor finaliza discuţiile pe pensiile speciale.

Despre pericolul de a nu se încasa banii din PNRR, Marius Budăi a afirmat că nu îşi doresc să pună în pericol implementarea PNRR.

Acesta a completat: "Noul draft, noul proiect a fost trimis Băncii Mondiale şi Comisie, se aşteaptă noua analiză Băncii Mondiale în câteva zile şi fiecare miniştri de resort, pe fiecare lege în parte, va discuta cu Comisia".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. problema e grea ca-s implicati si securistii , daca era vorba de oamenii de rand erau taiate pensiile in doua secunde , dar asa lupta si pentru cei din injustitie .

    1. Sunt niste sclavi. Problema e simpla: acelasi regim pentru toti. Nivelul pensiei si perioada de contributie pot fi stabilite folosind actuariile din sistemul privat, Pana la implinirea varstei standard, nici un pensionar "anticipat" nu are voie sa primeasca si pensie si salariu. Eventual o exceptie pentru cei care au pensia sub nivelul pensiei medii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb