Marius Budăi spune că reducerea de cheltuieli la Ministerul Muncii va fi de 6 milioane de lei

I.A.
Politică / 12 aprilie 2023

Marius Budăi spune că reducerea de cheltuieli la Ministerul Muncii va fi de 6 milioane de lei

Ministrul Marius Budăi a declarat astăzi că reducerea de cheltuieli la Ministerul Muncii va fi de 6 milioane de lei, pentru că atât a descoperit acum, cu colegii mei, în primă fază. El a precizat că a redus cu 20% consumul de combustibil şi va analiza foarte atent fiecare deplasare internă sau externă, potrivit news.ro.

Ministrul a mai precizat, despre disponibilizări, că are deficit în instituţie şi că i-ar mai trebui oameni la Casa de Pensii şi în agenţii însă se descurcă cu ce au.

Ministrul a arătat: "Structura bugetului Ministerului Muncii este în proporţie de 97% pe cheltuieli de natură socială, alocaţii, măsuri pentru sprijinirea locurilor de muncă, calificare, recalificare, etc. Cu toate acestea, am redus cu 20% consumul de combustibil. Voi analiza foarte atent fiecare deplasare, fie ea externă sau internă şi voi reduce numărul de deplasări, voi vedea cât sunt de urgente şi necesare sunt şi de la bunuri şi servicii. Cam asta e la Ministerului Muncii, pentru că marea parte a bugetului este pe măsurile de sprijin în ceea ce ţine de ocupare, calificare şi recalificare, cheltuieli sociale şi de aici s-a spus foarte clar că din aceste lucrur nu se taie".

Întrebat ce reducere de buget face, ministrul Budăi a răspuns: "6 milioane de lei, atât am descoperit acum, cu colegii mei, în primă fază".

El a precizat că fiecare ministru a venit şi a înaintat acest material cu măsurile de reducere a cheltuielilor şi s-au înaintat materialele, s-a respectat termenul dat de premier, s-au făcut discuţiile în coaliţie şi urmează probabil după studierea materialelor alte discuţii.

Marius Budăi a menţionat: "Este nu tocmai o perioadă fericită nu doar pentru România ci pentru întreaga lume şi trebuie să fim mult mai atenţi să să vedem de unde şi ce putem amâna pentru anul viitor, bunuri şi servicii, deplasări, care nu sunt exact acum de făcut şi trebuie să facem acest efort comun".

Despre posibile restructurări, Budăi a spus: "Aş mai avea nevoie de personal, am deficienţe pe Casa Naţinală de Pensii, pe toate agenţiile de fapt dar ne descurcăm cu ce avem".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Las domnule ca bani de 600 de BMW-uri Serie 3 noi pt militia romana sint, pt pensii speciale sint, pt folosirea masinilor de servici in scop personal sint, pt marirea cu 1,5% din PIB a bugetului apararii sint, pt milioanele de functionari care taie frunza la ciini sint, pentru cele 3 noi ministere infiintate acum 5 ani sint.....sint banuti , doar de ciordeala nu prea mai sint.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb