MARIUS DUNCA (PSD BRAŞOV): "România se confruntă cu cea mai puternică criză politică din ultimii 10 ani"

B.D.
Politică / 7 februarie 2020

"România se confruntă cu cea mai puternică criză politică din ultimii 10 ani"

România se confruntă în prezent cu cea mai puternică criză politică din ultimii 10 ani, deşi în Parlament există o majoritate parlamentară care poate asigura stabilitate politică prin învestirea unui nou guvern, a declarat vineri, potrivit unui comunicat de presă, preşedintele PSD Braşov, senatorul Marius Dunca.

"Criza politică în care ne aflăm astăzi este născută din ambiţii personale şi electorale. Iohannis şi PNL au renunţat tocmai la credinţele politice pe care şi le prezentau în urmă cu un an sau doi. Brusc, obiective ce ţin de alegerea primarilor într-un singur tur au fost abandonate pentru a un război cu adversarii politici. Stabilitatea politică şi economică sunt sacrificate pentru interesele liberale", a susţinut senatorul Marius Dunca.

Preşedintele PSD Braşov a subliniat că singurele formaţiuni care îşi doresc alegeri anticipate sunt PNL şi USR, în timp ce toate celelalte forţe politice parlamentare sunt împotriva acestui demers.

"Au fost 3 luni de guvernare cu rezultate dezastruoase pentru România! Guvernul Orban nu a început nicio reformă reală, din contră, a oprit toate proiectele începute de fostul guvern. Acest lucru este valabil şi la Braşov, unde proiectul Spitalului Regional şi proiectul Autostrăzii Comarnic-Braşov au fost stopate complet, deşi se aflau în stadii avansate de implementare la finalul anului trecut. Asta nu putem înţelege! La fel cum nu putem înţelege nici nevoia de anticipate, cu 5 luni înainte de termen, când singurele partide care vor acest lucru sunt cele două partide care nu reprezintă decât o treime din Parlament", a afirmat Dunca.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. cred ca viata incepe cu ei si se termina la fel! Dupa ce o lume intreaga recunoaste ca ne-au adus la sapa de lemn in urma guvernarii haotice la care s-au dedat, cu infractori si semidocti la conducerea administratiei publice si legislative, vine acest arhanghel sa ne spuna de ce mai sunt ei in stare sa faca pentru noi! De "rasu plansu" nu altceva! Pai, numai daca esti nebun ,sau daca ti s-a facut lobotomie, mai poti sa ai incredere in asemenea specimene!!!

    Ciuma rosie se afla in cea mai mare criza din ultimii 30 de ani! Se apropie sfarsitul mafiei psd si de aceea i-au apucat crizele! Cetatenii vor vorbi,clar si raspicat,la alegerile care se apropie!

    1. După cum se vede, corupția nu se va sfârși odată cu trecerea in opozitie a PSD, se vede ce-a facut guvernul PNL numai in trei luni, au îndatorat statul cat PSD in 3 ani, au dat 25 de ordonante de urgență într-o noapte , ca hoții, ca sa-si recompenseze sponsorii ( banci, sanatate, energie), desființează SIIJ, ca să nu răspundă magistrații corupti, etc

      Fac reparatii, nu?

      Foarte uscor sunteti manipulați!!! 

      Daca io mi-s manipulat o spun drept si raspicat: de Dancila-s rasucit, capu-i rau invirtit !!!

      Astept cecul ca si tine sa pot sa beau si mai bine > sa se urce-n cap tot ce PSD a reparat ! 

    Constituția cu cele 2 șine : STOP și copy paste plagiat USA, UK.....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb