MARIUS PANDEL, CHRISTIAN TOUR: "Interesul turiştilor pentru insulele greceşti a crescut, în ultimii ani"

E.O.
Companii #Turism / 15 iunie 2014

"Interesul turiştilor pentru insulele greceşti a crescut, în ultimii ani"

"Seniorii rămân cei mai fideli clienţi"

Interesul turiştilor români pentru insulele greceşti a crescut, în ultimii ani, respectivele destinaţii fiind foarte căutate vara aceasta, după cum ne-a spus, ieri, Marius Pandel, CEO Christian Tour, în cadrul unui scurt interviu.

Pe lângă insulele de la Marea Ionică precum Corfu, Lefkada sau Parga, compania oferă vacanţe şi în Spania (în locaţii precum Tenerife şi Palma de Mallorca), Turcia, Italia şi alte destinaţii din Europa, din toamnă urmând să lanseze pachetele turistice pentru iarna lui 2014 pentru Dubai, Tunisia şi Egipt, potrivit domnului Pandel.

În ultimii ani, destinaţiile exotice în care o parte dintre turiştii noştri îşi petrec vacanţa sunt Dubai, cu cea mai mare creştere a cererii, Republica Dominicană şi Mexic, pentru anul în curs compania intenţionând să promoveze şi Cuba.

Cei mai conştiincioşi dintre turişti rămân seniorii, după cum ne-a spus Marius Pandel, menţionând că aceştia au fost printre primii care au mers, ieri, la sediul operatorului, din Centrul Vechi al Capitalei, unde se află în desfăşurare Zilele Christian Tour. De asemenea, pe parcursul zilei de ieri, la evenimentul organizat de compania de tursim au mai fost prezente foarte multe familii cu copii, majoritatea pachetelor fiind destinate acestor tipuri de clienţi, dar şi mulţi tineri.

Marius Pandel ne-a declarat: "Ca în fiecare an, ne-am obişnuit turiştii cu campanii inedite în cadrul Zilelor Christian Tour. Anul acesta avem o campanie care se numeşte < Nopţi albe la vacanţe >. Începând de vineri seară şi până luni seară avem oferte speciale, reduceri de până la 90% la unele pachete turistice. Astfel, am vândut pachete de şapte nopţi în Grecia la preţuri începând de la 20 de euro de persoană, transportul cu autocarul fiind inclus. După ce am lansat campania, vineri, la 23.59, în primele 15 minute aveam 45 de rezervări online, iar până astăzi (n.r. ieri) la prânz am vândut în jur de 150 de vacanţe. Avem oferte pentru toate destinaţiile noastre, atât pentru cele din România, cât şi pentru cele din alte ţări, începând cu Grecia şi terminând cu Dubai şi alte destinaţii exotice".

Christian Tour operează circa de 35 de cartere care pleacă săptămânal din Bucureşti, Iaşi, Bacău, Timişoara şi Cluj.

Compania intenţionează să dezvolte mai multe complexuri hoteliere, în insule greceşti precum Corfu, Rodos sau Thassos, şi să construiască un hotel în centrul Bucureştiului, după ce, la jumătatea lunii aprilie, a inaugurat prima investiţie de acest gen, în nordul insulei Corfu.

Primul complex hotelier deţinut de Christian Tour - Memento Kassiopi Resort - se adresează în special familiilor, întinzându-se pe circa trei hectare şi fiind alcătuit din 18 clădiri în care sunt amenajate apartamente cu una şi două camere, restaurant, bar, loc de joacă pentru copii, teren de tenis, piscine.

Reprezentând o investiţie de 500.000 de euro, complexul a fost preluat de Christian Tour, în toamna anului trecut, în sistem de închiriere pentru o perioadă de 18 ani, de la un om de afaceri grec care activează în domeniul construcţiilor, după care a fost renovat şi modernizat.

Capacitatea complexului hotelier este de 350 de persoane, în prezent având un grad de ocupare de 100%, după cum ne-a spus Marius Pandel.

Compania a înregistrat, anul trecut, 150.000 de turişti, pentru anul în curs preconizând că 200.000 de români vor călători cu Christian Tour. Operatorul estimează că în acest an va avea o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro, în creştere de la 45 de milioane de euro - cifra de afaceri realizată de în 2013.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb