Marius Popescu, noul Director General al ING Asigurări de Viaţă România

F.A.
Bănci-Asigurări / 21 mai 2013

Marius Popescu a fost desemnat CEO al ING Asigurări de Viaţă România,mandatul acestuia urmând să fie supus aprobării Autorităţii de Supraveghere Financiară, informează un comunicat de presă.

Succesorul pentru funcţia de Director General al ING Pensii va fi desemnat şi anunţat ulterior.

În cei opt ani petrecuţi în cadrul Grupului ING, Marius Popescu a deţinut poziţia de Manager de Investiţii al ING Asigurări de Viaţă (2005 - 2008), ulterior preluând mandatul de Director General al ING Investment Management România (2008 - 2010). În 2010, Marius Popescu s-a alăturat echipei ING Pensii, contribuind din poziţia de Director General la succesul acesteia pe piaţa pensiilor private din România. Începând cu iulie 2012, Popescu ocupă şi poziţia de Preşedinte al Asociaţiei pentru Pensiile Administrate Privat din România (APAPR).

"Planurile ING Asigurări de Viaţă pe termen lung sunt ambiţioase şi mă simt onorat să preiau responsabilităţile legate de consolidarea şi dezvoltarea sustenabilă a activităţii din România, în interesul clienţilor noştri actuali şi viitori. Totodată, angajamentul meu vizează identificarea oportunităţilor prin care potenţialul major al pieţei de asigurări de viaţă din România poate fi valorificat şi promovarea rolului social al asigurărilor de viaţă, acela de a proteja financiar oamenii şi familiile acestora în situaţii mai puţin plăcute şi neprevăzute, respectiv de a le creşte calitatea vieţii", a declarat Marius Popescu.

Marius Popescu îl va înlocui pe Bram Boon, care a deţinut această poziţie pe parcursul a două mandate: 2004 - 2008 şi 2012 - 2013.

Bram Boon a menţionat: "După aproape un an petrecut în România, sunt bucuros că mi-am atins obiectivele stabilite la începutul acestui al doilea mandat, acelea de a asigura continuitatea strategiei companiei şi de a pregăti un succesor. Predau din nou ştafeta unui român integru şi profesionist, care a contribuit de-a lungul timpului cu viziunea sa strategică, cunoştinţele şi experienţa sa la rezultatele diviziilor de asigurări, investiţii şi pensii ale Grupului ING în România. Sunt convins că Marius va continua să gestioneze cu succes proiectele majore de investiţii pe care ni le-am asumat pe termen lung în beneficiul clienţilor noştri. Am încredere că împreună cu echipa de profesionişti din România pe care o are alături va continua povestea de succes şi de < < viaţă > > începută acum 16 ani de ING Asigurări".

Bram Boon va ramâne membru al Consiliului de Administraţie până în luna octombrie 2013.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb