Mark Zuckerberg lucrează la un nou proiect, teleportarea

J.P.
Internaţional / 10 martie 2021

Mark Zuckerberg lucrează la un nou proiect, teleportarea

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat că realitatea augmentată va fi utilizată pentru a se "teleporta" la locaţii atât pentru muncă, cât şi pentru petrecerea timpului liber, ca o modalitate de a desfăşura întâlniri, dar şi de a reduce emisiile de carbon, relatează independent.co.uk.

Într-un interviu acordat pentru The Information, Zuckerberg a spus că până în 2030, oamenii nu vor mai fi nevoiţi să plece din casele lor către birouri. Îşi vor putea teleporta imaginea în câteva secunde cu o cască de realitate augmentată.

"Cred că are sens să investim profund pentru a contribui la modelarea a ceea ce cred că va fi următoarea platformă de calcul majoră", a declarat acesta.

"Evident, vor continua să existe maşini şi avioane şi toate astea. Dar cu cât ne putem teleporta mai mult este mai bine pentru societate şi pentru planetă, de asemenea ", a continuat Zuckerberg.

Asistenţa vocală şi tastaturile virtuale vor face parte din dezvoltare, dar Zuckerberg a mai spus că interfeţele neuronale vor deveni în cele din urmă vitale pentru dezvoltarea tehnologiei AR.

Zuckerberg a dezvăluit că Facebook lucrează la produse de realitate virtuală, inclusiv Oculus Quest 3 şi 4, şi intenţionează să îmbunătăţească optica, greutatea şi funcţionalitatea.

Acesta a spus că este nevoie de 10 milioane de utilizatori activi pentru ca realitatea virtuală să aibă o piaţă suficient de mare pentru a atrage dezvoltatori.

"Când mă gândesc unde vă aflaţi astăzi cu VR, intraţi în experienţă - există câteva jocuri destul de bune şi experienţe diferite. Dar mi-ar plăcea să ajung la punctul în care ai avatare realiste ale tale, unde poţi stabili un contact vizual autentic cu cineva şi să ai expresii reale care se reflectă pe avatarul tău", a mai spus el.

În ceea ce priveşte jocurile, domnul Zuckerberg a spus că Quest va depăşi probabil 10 milioane doar pentru perspectivele sale de joc, dar încrucişarea dintre realitatea augmentată şi realitatea virtuală va fi "ucigaşă".

Facebook lucrează în prezent la o colaborare cu Ray-Bans pentru ochelarii inteligenţi, care "nu vor fi AR complet", dar va pune bazele ecosistemului dezvoltatorului care va fi lansat mai târziu în acest an.

Compania a emis ipoteza că ar putea avea recunoaştere facială încorporată. În timpul unei întâlniri a companiei, Andrew Bosworth, vicepreşedintele gigantului de social media pentru realitate augmentată şi virtuală, a declarat că Facebook evaluează problemele legale ale tehnologiei.

În 2020, în timpul fluxului său de viaţă Oculus Connect, compania a dezvăluit Project Aria, care va "adăuga un strat 3D de informaţii utile, relevante din punct de vedere contextual şi semnificative în partea de sus a lumii fizice".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. De ce nu putem ramane in telemunca?Teleportarea se face la nivel de suflet fara costuri oricand doresti. In fiecare seara cand visam ne teleportam acolo unde sufletul o doreste.

    Ce-ar fi sa te teleportezi unde și-a înțărcat dracul copiii, sa scăpăm de un oligofren ca tine? Oricum nu ști despre ce e vorba în propoziție, repeți ce ți se spune, alții sint în spatele tău. Du-te.....

    1. Asta e numai o papusa ,fb-ucul in realitate a fost creat pentru ca elitele planetei sa poata modela noile generatii conform planurilor lor

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb