Meta acceptă revenirea lui Donald Trump pe Facebook şi Instagram

G.D.
Internaţional / 26 ianuarie 2023

Meta acceptă revenirea lui Donald Trump pe Facebook şi Instagram

Gigantul reţelelor sociale Meta a anunţat ieri că va "pune capăt suspendării" conturilor de Facebook şi Instagram ale lui Donald Trump în săptămânile următoare, la doi ani după ce fostul preşedinte american a fost interzis în urma atacului asupra Capitoliului, transmite AFP, potrivit Agerpres.

"Publicul trebuie să poată auzi ce spun politicienii pentru a putea face alegeri în cunoştinţă de cauză", a declarat într-un comunicat Nick Clegg, responsabil Meta pentru afaceri internaţionale.

"Dar asta nu înseamnă că nu există limite pentru ceea ce oamenii pot spune pe platforma noastră. Când există un risc de vătămare în lumea reală, un risc mare care justifică intervenţia Meta în dezbaterea publică, acţionăm", a spus el.

Fostul preşedinte american a fost interzis pe reţeaua de socializare pe 7 ianuarie 2021 pentru că şi-a încurajat susţinătorii în timpul atacului asupra Congresului de la Washington cu o zi înainte. A fost o decizie fără precedent, imitată la acea vreme de majoritatea reţelelor sociale, inclusiv Twitter. În iunie 2021, Facebook a decis că excluderea va dura doi ani şi că miliardarul republican se va putea întoarce numai atunci când vor dispărea "riscurile pentru siguranţa publică".

Suspendarea "nu ar trebui să se mai întâmple niciodată unui preşedinte în exerciţiu sau oricui nu merită sancţiuni!", a reacţionat Donald Trump pe contul său de pe Truth Social, reţeaua de socializare pe care a lansat-o anul trecut.

Săptămâna trecută, fostul preşedinte a cerut oficial să poată reveni pe Facebook. Avocatul său i-a scris o scrisoare fondatorului şi preşedintelui Meta, Mark Zuckerberg, în care i-a cerut să nu "reducă la tăcere un candidat la preşedinţie".

Donald Trump a fost readmis pe Twitter pe 19 noiembrie 2022, la patru zile după ce şi-a anunţat candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2024.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. prost ar fi sa se intoarca , sa stea meta si insta cu lgtbistii lor globalisti .

    1. O alta stire pe care presa totusi nu v-a dat-o este ca Meta ureaza bun-venit si gruparii naziste Azov inapoi pe facebook. Asta dupa ce in trecut, Azov era trecuta in lista de "organizatii interzise pentru mesaje naziste, periculoase".

      During the meeting in Davos, the Ministry of Digital Transformation team asked Meta to revise its content moderation policy so that the company does not block or de lete Ukrainian users’ posts about the war. 

      The Ministry of Digital Transformation reports this in its Telegram channel. 

      “Mykhailo Fedorov discussed this with Meta’s President of Global Affairs Nick Clegg and Vice President of Content Policy Monika Bickert during a meeting in Davos.” 

      Also, Meta will not block Azov pages and content about the Azov regiment, if it does not violate Meta community standards. 

      “Facebook and Instagram have become powerful tools for bringing the truth about war to the whole world. The team of the Ministry of Digital Transformation constantly communicates with the Meta corporation regarding cooperation. Hundreds of accounts of Ukrainian military personnel, bloggers and activists have been unblocked,” reported Minister of Digital Transformation Mykhailo Fedorov. “But the most pressing topic still remained the blocking of photos and videos about the Azov regiment. Thank you Meta for the considered and important decision to change the moderation policy regarding Ukraine. Thanks to this, millions of people in the world will know about the deed of the defenders of Mariupol, and Russian propaganda will lose its argument for accusing Ukrainian heroes.”

      Cecenii tiktokari au si ei liber sa se intoarca. Desi n-au fost interzisi de la distrugerea semafoarelor din Mariupol, nimeni n-a mai auzit nimic de ei.

      Te vad lipsit de informatii, asa ca te aduc eu la curent.

      Cecenii nu sunt parte a armatei ruse, ei sunt parte a trupelor anti-tero. Sunt specializati in lupta urbana. A mai existat dupa Mariupol o lupta urbana? Nu. De aia nu sunt pe linia frontului decat putin, pe langa Bahmut, in cooperare cu Wagner. Dar oricum, vioara a doua sau chiar a treia, pentru ca Bahmut este misiunea Wagnerului. Cecenii vor reveni in prim-plan atunci cand rusii se vor apropia de un oras mai mare. 

      Cecenii tiktokari au fost mătrășiți de ucrainieni. Ei s-au întors bucăți în Cecenia, dar au și rămas să hrănească plante în Ucraina.

      Credeam că ești informat, nu doar un propagandist sovietic. 

      Minti. Nici macar in presa NATO nu a aparut asa ceva. In toata lumea occidentala a deplans pierderile ucrainiene de la Mariupol. Doar 2000 de prizonieri in catacombe.

      ""The Mariupol situation makes it difficult to comment on the number of casualties, the city is under siege and blockaded," Pavlo Kyrylenko, the head of the Donetsk regional military administration, told CNN. "We are currently discussing 20,000 to 22,000 people dead in Mariupol.""

      Ucrainienii singuri estimatu 22 000 de militari morti in apararea Mariupolului. I REST MY CASE. 

      Tot CNN scrie:

      Ukrainian President Volodymyr Zelensky has said "tens of thousands" have died in Mariupol. 

      Sunt și rezidenți care au rămas la fie ce-o fi. Sovietul a făcut teren arabil din civili. Bagă propagandă!!!

    188 000 militari sovietici.

    Ucraina a publicat cu regret și multă durere la câteva mii de km distanță de teritoriul ei o listă cu ofițeri ruși uciși în război.

    1500 ofițeri sovietici. 

    1. Propaganda disperata,cu al 8-lea val de recrutari cu forta

      din partea Ucrainei 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb