METRO a investit 4,7 milioane de euro în remodelarea magazinului din Voluntari

Cosmina Capalău
Ziarul BURSA #Companii #Comerţ / 16 ianuarie 2009

Raioanele strategice au fost lărgite în detrimentul celor soft (încălţăminte, îmbrăcăminte, jucării şi alte produse).

Raioanele strategice au fost lărgite în detrimentul celor soft (încălţăminte, îmbrăcăminte, jucării şi alte produse).

METRO Cash&Carry România a investit aproximativ 4,7 milioane de euro în remodelarea centrului de distribuţie din comuna Voluntari, judeţul Ilfov. Reprezentanţii companiei au organizat ieri o conferinţă de presă în cadrul căreia au prezentat schimbările produse pe parcursul celor şase luni de lucrări de remodelare. Directorul magazinului, Camelia Stancu, a spus că nu este vorba despre extinderea spaţiului, ci de redistribuirea acestuia. Astfel, raioanele strategice au fost lărgite în detrimentul celor soft (încălţăminte, îmbrăcăminte, jucării şi alte produse).

"În noua formulă, METRO Cash&Carry Voluntari reprezintă una dintre cele mai moderne locaţii aparţinând reţelei de distribuţie METRO Cash&Carry România", a declarat Vladimir Vava, directorul operaţional al companiei pentru ţara noastră şi Moldova, în cadrul evenimentului de ieri.

Noutatea cu care a venit conducerea companiei în urma procesului de remodelare constă în faptul că magazinul din Voluntari este primul centru de distribuţie al reţelei de cash&carry din ţară unde a fost creată o zonă în care sunt oferite clienţilor soluţii complete pentru dotarea birourilor - mobilier adaptat spaţiului clientului, calculatoare, servere şi laptopuri configurate la cerere, precum şi un centru de copiere, imprimare şi personalizare. Reprezentanţii companiei consideră că toate aceste inovaţii, "împreună cu o consultanţă de specialitate acordată la achiziţionarea acestor produse, reprezintă doar câteva dintre avantajele acestui magazin".

Prezent la conferinţa de ieri, Francois Oliver, directorul general al METRO Cash&Carry România şi Moldova, a declarat că are încredere în comerţul românesc de proximitate şi consideră compania pe care o reprezintă ca fiind primul jucător pe comerţ modern din ţara noastră. De asemenea, Oliver şi-a exprimat şi aşteptările pentru anul 2009, despre care a spus că "va fi anul de adaptabilitate pentru toată lumea".

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb