MIHAI CHIRICA: Este incredibil cum s-a ajuns ca Liviu Dragnea să nu poată coborî în mulţime

I.M.
Politică / 10 mai 2019

Mihai Chirica (Sursă foto: Twitter)

Mihai Chirica (Sursă foto: Twitter)

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat, astăzi, referindu-se la mitingul PSD de la Iaşi, că este incredibil că Liviu Dragnea a ajuns să nu mai poată coborî în mulţime şi să dea mâna cu oamenii, adăugând că printre cei care l-au huiduit pe Dragnea s-au aflat şi foşti votanţi ai PSD în 2016.

Mihai Chirica a afirmat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că ieri a fost o zi fierbinte la Iaşi, dar că le mulţumeşte jandarmilor pentru faptul că nu au existat incidente majore la mitingul regional al PSD.

"Am remarcat însă numărul mare de jandarmi şi nu înţeleg de ce. Este pentru prima oară după 1989 când un miting electoral se desfăşoară cu jandarmi. Am văzut frica liderilor PSD faţă de popor. Este incredibil cum s-a ajuns ca Liviu Dragnea să nu poată coborî în mulţime. Îi este frică să dea mâna cu oamenii", a spus primarul Mihai Chirica, conform News.ro.

Edilul ieşean a precizat că mulţi dintre cei care l-au huiduit joi pe Dragnea la Iaşi sunt foşti votanţi ai PSD la alegerile din 2016.

"Îl anunţ pe Dragnea că mare parte din cei care l-au votat în 2016 au fost de cealaltă parte a gardului. ŞI-au pierdut încrederea, ei sunt marea masă a poporului român", a precizat Chirica.

El a mai spus că la mitingul PSD de joi nu au fost prezenţI 40.000 de oameni, aşa cum sperau liderii social-democraţi, ci în jur de 10.000.

"Au venit cam un sfert. Marea majoritate a participanţilor au fost din Botoşani, Bacău şi Neamţ. Din Iaşi au fost foarte puţini. Din municipiu au venit doar vreo 200 de persoane, restul nu au vrut să participe", a declarat primarul Mihai Chirica.

Acesta a mai afirmat că va trimite filialei judeţene a PSD factura pentru curăţenia în piaţă.

"Au lăsat acolo tone de gunoaie. S-a strâns un camion de deşeuri, adică lemn, hârtie şi plastic. Societatea Salubris a făcut curăţenie în piaţă. Vom trimite factura la PSD Iaşi, va fi la tariful de persoană juridică", a mai afirmat Mihai Chirica.

PSD a organizat, joi, la Iaşi, un miting regional la care au participat peste 10.000 de membri şi simpatizanţi, conform News.ro.

Piaţa Unirii a fost delimitată cu garduri metalice, în spatele cărora s-au strâns câteva mii de protestatari care au huiduit.

La final, participanţii au abandonat în Piaţa Unirii materialele electorale cu care veniseră la eveniment. Astfel, în urma lor au rămas în piaţă steguleţe, sticle de plastic, beţe din lemn, dar şi pancarte.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Să le fie lecție tuturor celor care se pun cu SRI-ul.

    1. Socola, e in Iasi, corect?

      Scoala e in Iasi

    Pare foarte interesant interesul presei securiste (iar aici este inclus si autorul acestui articol) pentru materialele electorale lasate in urma. Pe care evident ca le-a strans o firma a partidului care a organizat mitingul.

    Securistismul nu mai are limita iar nesimtirea presei este uimitoare. 

    1. Securismul este in capul tau !!

    E Superb de-a dreptul. Dar nu poate nici Donkila sa iasa din casa. Bun de tot.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb