Millennium Bank, ofertă dedicată clienţilor cu venituri mari

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 9 februarie 2011

Millennium Bank a lansat linia de business "Prestige", prin care le oferă clienţilor cu venituri mari produse şi servicii financiare dedicate, anunţă un comunicat de presă al băncii.

Oferta este ajustată în funcţie de nevoile financiare specifice clienţilor cu venituri mari.

Oferta Prestige a Millennium Bank cuprinde produse de tranzacţionare, de economisire, de creditare şi asigurări, precum şi produse de investiţii selectate pentru a răspunde nevoilor specifice acestui segment de clienţi.

"Lansarea liniei de business Pres-tige face parte din strategia băncii de a-şi consolida în permanenţă poziţia pe piaţa locală. Acum intrăm în competiţia pentru un segment de clienţi cu potenţial mare, oferind servicii flexibile, adaptate nevoilor clientului - această abordare fiind unul dintre principalii diferenţiatori pe piaţă pentru Millennium Bank", a declarat Nuno Alves, Director Executiv la Millennium Bank.

Millennium Bank România intră astfel şi pe piaţa distribuitorilor de fonduri globale. Parteneriatul cu ING Investment Management, una dintre cele mai importante companii la nivel mondial în administrarea activelor, permite băncii să distribuie 15 fonduri domiciliate în Luxemburg, care au fost atent selectate pentru a acoperi clasele majore de active (acţiuni, instrumente cu venit fix), stiluri de investiţii şi regiuni diferite (Europa, America de Nord, America Latină şi Asia). Clienţii Prestige pot investi şi în fonduri mutuale locale, administrate de Pioneer Asset Management.

În plus, Millennium Bank a dezvoltat un program complex de asigurări de sănătate, în parteneriat cu EUREKO Asigurări, creat exclusiv pentru clienţii Prestige. Programul oferă o gamă largă de servicii medicale de top, prin intermediul celor 250 de clinici şi spitale private partenere, aflate pe tot teritoriul ţării.

Oferta Prestige este disponibilă în 12 sucursale Millennium Bank aflate în opt dintre cele mai mari oraşe din ţară: Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi, Oradea, Ploieşti şi Timişoara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb