Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere proiectul de reorganizare a instiţuţiei

I.L.M.
Miscellanea / 20 noiembrie 2019

Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere proiectul de reorganizare a instiţuţiei

Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică un proiect care prevede reorganizarea instituţiei în vederea creşterii capacităţii administrative. Numărul maxim de posturi în instituţie ajungând la 380, relatează Agerpres.ro.

Proiectul prevede animite scimbări care vor eficientiza procesul administrativ: "Pentru îmbunătăţirea activităţii la nivelul Ministerului Sănătăţii, prin reorganizarea unor structuri din cadrul acestuia, precum şi prin regândirea competenţelor acestora, în vederea îndeplinirii funcţiilor şi atribuţiilor în condiţii optime şi eficiente, se intenţionează o creştere a capacităţii administrative a ministerului.(...) Prin reorganizarea instituţiei se propun o serie de modificări aduse structurii organizatorice, prin înfiinţarea unor structuri noi ca urmare a reorganizării/desfiinţării unora din cele existente, fără a modifica numărul de funcţii publice existente la nivelul instituţiei. (...) Totodată, prin desfiinţarea unui post de secretar de stat numărul total al posturilor din cadrul Ministerului Sănătăţii se reduce cu cele 4 posturi aferente cabinetului secretarului de stat, respectiv la 380 de posturi".

Numărul maxim de posturi în Ministerul Sănătăţii este, în prezent, de 384, exclusiv demnitarii şi posturile aferente Cabinetului ministrului, din care zece aferente Unităţii de Management al Proiectului Băncii Mondiale şi 16 posturi, pe perioadă determinată, pentru monitorizare, implementare, realizare proiecte spitale regionale.

Potrivit proiectului, în îndeplinirea atribuţiilor sale, ministrul Sănătăţii va fi ajutat de 4 secretari de stat, 1 subsecretar de stat, un secretar general şi de 2 secretari generali adjuncţi. Până acum existau 5 funcţii de secretar de stat şi 2 de subsecretar de stat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb