Ministrul Agriculturii, rănit uşor într-un accident auto

Gabriel Tănase
Ziarul BURSA #Politică / 25 august 2016

Achim Irimescu

Achim Irimescu

Ministerul Sănătăţii: Starea ministrului Irimescu este stabilă, a suferit un traumatism cranio-cerebral minor

---------

Actualizare 17:55 PÎCCJ preia dosarul privind accidentul în care au fost implicaţi ministrul Irimescu şi omologul kuweitian

Parchetul General preia dosarul în care se cercetează accidentul rutier soldat cu vătămarea corporală a trei persoane, printre care ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair.

"La Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia a fost înregistrată o cauză penală având ca obiect săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, privind accidentul rutier petrecut în cursul zilei de astăzi, 25 august 2016, ora 10:30, pe Drumul Naţional 21 la km 87+35, soldat cu vătămarea corporală a trei persoane, respectiv a ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în Guvernul României, a omologului său, ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii şi Relaţiilor cu Parlamentul în Guvernul Statului Kuweit şi a unui translator, care se aflau într-un autoturism ce se deplasa într-o delegaţie oficială. Dosarul a fost preluat pentru efectuarea urmăririi penale de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale în cauză", se arată într-un comunicat al PÎCCJ.

(G.F.)

--------

Actualizare 14:16 Ministrul Agriculturii şi omologul său kuweitian au suferit fracturi de piramidă nazală

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair, au suferit fracturi de piramidă nazală în accidentul rutier în care au fost implicaţi cei doi oficiali, a transmis Ministerul Sănătăţii.

"Rezultatele analizelor efectuate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slobozia arată că ambii miniştri au suferit fracturi de piramidă nazală. La investigaţiile CT nu au fost găsite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale. Recomandarea medicilor este un control ORL şi neuro-chirurgical. Oficialii vor fi transferaţi la Bucureşti, la Spitalul Elias, cu ambulanţa", se arată într-o informare de presă a Ministerului Sănătăţii.

(S.A.)

-----------

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi omologul său din Kuweit, All Saleh Al Omair, au fost răniţi într-un accident rutier care a avut loc astăzi, pe DN 21, la ieşirea din municipiul Slobozia, spre Brăila.

În accident a fost rănită şi o a treia persoană, toţi trei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean din Slobozia, potrivit unor surse din Poliţie, informează Realitatea.net.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11.00, la ieşirea din municipiul Slobozia spre Brăila.

"Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, se deplasa într-o vizită oficială alături de omologul său din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, în judeţul Ialomiţa, când maşina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier. Starea celor doi oficiali este stabilă, amândoi sunt conştienţi. Miniştrii au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, viaţa lor nu este pusă în pericol", se arată într-o informare de presă a Ministerului Sănătăţii.

Ministerul precizează că translatorul delegaţiei a suferit un traumatism de stern uşor, acesta aflându-se în afara oricărui pericol.

"În acest moment, cele trei persoane sunt evaluate în continuare la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slobozia. Urmează analize la computer-tomograf. După rezultatele acestora, medicii vor decide conduita terapeutică ulterioară", se mai arată în informarea Ministerului Sănătăţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb