MINISTRUL JUSTIŢIEI, DESPRE TESTUL POLIGRAF:  "Fiecare conducător trebuie să exercite atribuţiile manageriale"

Mina Irina
Politică / 5 iulie 2017

Tudorel Toader (Sursa foto: captură Youtube)

Tudorel Toader (Sursa foto: captură Youtube)

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a refuzat să comenteze declaraţiile făcute de cei doi procurori, Doru Ţuluş şi Mihaela Iorga, şi a susţinut că aşteaptă rezultatul corpului de control al Inspecţiei Judiciare, transmit surse din media.

Ministrul a declarat, potrivit Antena3: "Am citit scrisoarea numai că rolul meu de ministru al Justiţiei nu este acela de a comenta declaraţiile procurorilor. Înţeleg că este sesizată şi Inspecţia Judiciară, cei competenţi care trebuie să verifice sunt cei din corpul de control al Inspecţiei Judiciare. Nu ministrul face asta. În momentul în care Inspecţia Judiciară finalizează evaluarea de fond, în momentul în care constată realitatea de la DNA, PIICJ, atunci ne vom formula propriile concluzii. Procedural nu eu trebuie să o înştiinşez, Inspecţia Judiciară este cea care exercitează controlul, nu eu trimit, pentru că eu nu ştiu când au planificat".

Întrebat dacă i s-ar fi solicitat să facă testul poligraf, ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat, conform sursei citate: "Luaţi valabil răspunsul doamnei Ghenea, care v-a răspuns la această întrebare".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Suparata foc ca a fost inregistrata KOVESI a spus:"Aflu eu cine e infractorul au infractorea care m-a inregistrat, LUMEA e MICA!"

    Faza 1:-Kovesi ii intreaba pe toti subalternii care au participat la acea sedinta: D-voastra... cumva? Poate d-voastra sau d-voastra? 

    Toti procurorii raspund la unison: "Nu, sa moara mama! / si se jura fiecare pe ce stie si pe ce ii e mai drag:"Nuuu, sa moara familia mea, ...sa moara copiii mei daca mint!" 

    Faza 2:-Binee, zice KOVESI , vad ca asa nu ajungem la nici un rezultat; sa dam militaria jos din pod:sa vina Poligraful! 

    Toti procurorii tremura.../-Ei , zice KOVESI veti avea de respuns la 3 intrebari despre mine: cine pica testul sau refuza sa-l faca va fi concediat din DNA. 

    Faza 3: Iata care erau intrebarile. 

    "Ce parere aveti despre mine?: 

    1) -Sunt o EROINA ANTI-CORUPTIE; 

    2)-Sunt o DICTATOARE 

    3)-Sunt Nerecunoscatoare cu cei ce m-au numit sau m-au sprijinit; 

    Binenteles ca sa se supuna testului poligraf la asemenea intrebari procurorii au refuzat...ala eu , ala eu... 

    Faza 4:- Asa care va sa zica, toata institutia e cuprinsa de TRADATORI! a strigat Kovesi manioasa/.-- Plecati atunci, ca nu sunteti in stare sa rezolvati un dosar pe luna daramite unul pe zi! Ma descurc eu singura cu dosarele, fiindca EU SUNT DNA! 

    Doi procurori nu s-au putut abtina sa nu rada: acestia erau Mihaela Iorga si Doru Tulus...ce a urmat se stie.De aceea a zis procurorul Tulus ca" DNA e o INSTITUTIE CARICATURALA..."

    ATENTIE!--Acest articol este un PAMFLET si NU a FOST INREGISTRAT la DNA cum ar putea crede unii si este o ANECDOTA. AVIZ SUPARACIOSILOR! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb