Ministrul Mitrea se mîndreşte cu programele de autostrăzi

O.C.
Ziarul BURSA #Politică / 21 ianuarie 2004

Programele de autostrăzi şi construcţia de locuinţe pentru tineri sînt principalele realizări la care ministrul transporturilor, Miron Mitrea, spune că ţine în mod special.

În conferinţa prilejuită de bilanţul a trei ani de mandat la Ministerul Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului (MTCT), Miron Mitrea a arătat, ieri, că, în acest interval de timp, au fost modernizate circa 800 km de drumuri naţionale, a demarat primul program de construire de autostrăzi în Ro-mânia, au fost achiziţionate 34 rame Săgeata Albastră şi s-au predat către beneficiari 7.100 de locuinţe destinate închirierii.

În domeniul reabilitării drumurilor naţionale, Miron Mitrea a informat că pentru 2004 va fi demarată lărgirea la şase benzi a sectorului rutier cuprins între Aeroportul Băneasa - Pasajul Otopeni - Aeroportul Otopeni, va fi definitivată repararea şoselei de centură a Capitalei şi se va lucra la centurile ocolitoare ale Sibiului şi Piteştiului.

După încheierea licitaţiilor, vor fi demarate lucrările la şapte tronsoane de pe traseul Cluj Napoca - Dej - Bistriţa - Suceava. Construirea de autostrăzi va continua şi în acest an, a spus Miron Mitrea. Trei tronsoane ale autostrăzii Bucureşti-Constanţa se află în execuţie, res-pectiv cele care leagă localitatea Drajna de Capitală, iar pentru porţiunile pînă la Cernavodă contractele sînt semnate, lucrările urmînd să înceapă în acest an. Dacă în prezent au loc negocieri pentru încheierea unui parteneriat public-privat, construirea autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, tronsonul Nădlac - Arad - Timişoara - Lugoj - Deva, se află în faza de negociere a finanţării necesare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb