MIRCEA GEOANĂ: ''Suntem în faţa celui mai provocator mediu de securitate dintr-o generaţie''

G.U.
Politică / 31 mai 2021

''Suntem în faţa celui mai provocator mediu de securitate dintr-o generaţie''

Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord a răspuns cu "cea mai mare abilitate de adaptare", în contextul în care, în prezent, se confruntă cu "cel mai provocator mediu de securitate dintr-o generaţie", a declarat,astăzi, adjunctul secretarului general al NATO, Mircea Geoană, conform Agerpres.

"Suntem în faţa celui mai provocator mediu de securitate dintr-o generaţie şi NATO a răspuns cu cea mai mare abilitate de adaptare a apărării noastre colective dintr-o generaţie, pentru că atunci când lumea se schimbă şi NATO se schimbă", a afirmat Geoană, într-o conferinţă de presă, alături de ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, şeful Statului Major al Apărării, Daniel Petrescu, şi preşedintele Comitetului militar NATO, Air Chief Marshal Sir Stuart Peach.

Declaraţiile au fost făcute în contextul în care în România are loc exerciţiul NATO Steadfast Defender 21. Adjunctul secretarului general al NATO a subliniat că acest exerciţiu este "plănuit de mult timp, nu e direcţionat împotriva nimănui şi este strict defensiv". Totodată, a arătat el, "nu este doar un exemplu al forţei NATO, ci şi al transparenţei".

Mircea Geoană a subliniat că NATO este capabilă şi pregătită să îşi apere toţi aliaţii, la nevoie, notează sursa citată.

Ministrul Apărării a vorbit despre implicarea României în ceea ce priveşte apărarea comună în regiune. "La fiecare summit al Alianţei, după criza din Ucraina, România a venit cu o propunere a întăririi Flancului estic", a arătat Nicolae Ciucă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Le-a fost mila celor de la NATO, de Geonica, care dupa infrangerea in fatza lui Petrov, pierderea functiei de presedinte al PSD si apoi excluderea din acest partid, ramasese practic "fara jucarii", in afara de "Mihaela dragostea mea", asa, ca, tinand cont de serviciile facute Vesticilor(in detrimentul propriului popor), i-au gasit "prostanacului" o functie inalta si extrem de bine remunerata, dar goala de orice continut, in care sa simta si el ca mai e bagat in seama! Evident, ca de la nivelul acestei functii, Geonica face ceea ce stie el mai bine, o propaganda ieftina si gretoasa in favoarea Vesticilor, desi este cunoscut faptul ca niciodata nu a spus nu, rublelor rusesti sau cascavalului lui SOV! Practic, Geonica nu se deosebeste prea mult de o curva, caci se vinde oricui pt functii, avantaje si bani!

     

    1. Fusei lipsa bre Tepesistule....geonica te-a asteptat la sedinta de diversiune securistica si pierzi timpul pe aici.

      La munca bre !!!! 

      Se vede duci lipsa unor limbi date exact in dosul lui Geonica! Eu iti recomand sa nu ti le scoti la inaintare, cand vine vorba de Prostanac, caci vei ramane apoi cu destul par pe limba si chiar mai prostanac decat insusi Prostanacul!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb