Motorola a semnat un contract de 50 milioane dolari pentru extinderea reţelei GSM Celtel Nigeria

Comunicat Motorola
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 22 februarie 2007

Contractul pentru implementarea proiectului "la cheie" include o gamă completă de servicii pentru dezvoltarea calităţii reţelei Celtel

Motorola, Inc. (NYSE: MOT) a anunţat oficial semnarea unui contract în valoare de 50 milioane USD cu Celtel Nigeria, companie aparţinând Celtel International, în scopul extinderii reţelei sale GSM în regiunile din Sud - Estul şi din sudul ţării. Prin încheierea acestui acord pentru proiectul "la cheie", Motorola va implementa cele mai recente soluţii GSM Motorola Reach şi va asigura servicii complete în acest sens. Expansiunea îi va permite companiei Celtel să îşi dezvolte baza de abonaţi deja existentă, să acopere zone noi şi să îmbunătăţească calitatea reţelei.

Cu toate că acesta reprezintă primul contract încheiat între Motorola şi Celtel, relaţia dintre Motorola şi MTC Group, care deţine Celtel International, se bazează pe un parteneriat de succes de lungă durată.

"Suntem încântaţi de colaborarea cu Celtel Nigeria şi suntem nerăbdători să cultivăm o relaţie prolifică, de lungă durată. Implementarea tehnologiei Motorola şi a soluţiilor sale profesionale de servicii pentru dezvoltarea reţelei vor permite o creştere naturală şi eficientă a numărului de abonaţi Celtel. În acelaşi timp, reprezintă şi garanţia faptului că Celtel va continua să asigure abonaţilor săi, al căror număr este într-o continuă creştere, aceleaşi servicii la standarde înalte de calitate," declară Ali Amer, Vice President, Middle East, Africa şi Pakistan, Motorola Networks & Enterprise.

Datorită atributelor sale - soluţia este eficientă din punct de vedere al costurilor, rapidă, poate fi îmbunătăţită în mod constant şi oferă în permanenţă noi caracteristici şi platforme - specialiştii estimează că GSM reprezintă o tehnologie cheie pentru conectarea următorului miliard de abonaţi de pe glob.

"Am ales Motorola pentru acest proiect datorită experienţei acumulate în domeniul serviciilor şi poziţiei de lider pe care compania o deţine în domeniul tehnologiei comunicaţiilor. Celtel are certitudinea că Motorola va sprijini eforturile sale, asigurându-le utilizatorilor, din ce în ce mai mulţi, cele mai bune şi mai avansate soluţii, servicii şi sisteme de telecomunicaţii," a adăugat Adebayo Ligali, CEO Celtel Nigeria.

O parte a veniturilor aferente acestui contract se regăseşte în trimestrul al patrulea al anului 2006.

Despre Celtel International

Celtel reprezintă cea mai de importantă reţea mobilă pan-africană care, prin serviciile de telecomunicaţii oferite, deserveşte cele mai multe ţări de pe continent şi dispune de o bază de peste 15 milioane de clienţi. Compania este una dintre cele mai cunoscute din Africa în domeniul licenţelor comunicaţiilor mobile, conectând mai mult de 400 milioane de persoane, adică aproximativ jumătate din populaţia continentului. Îndeplinind promisiunea brandului "Making Life Better", compania susţine activ dezvoltarea telecomunicaţiilor din Africa. Celtel desfăşoară operaţiuni de telecomunicaţii mobile în 14 ţări - Burkina Faso, Chad, Republica Democrată Congo, Gabon, Kenia, Madagascar, Malawi, Niger, Nigeria, Republica Congo, Sierra Leone, Tanzania, Uganda şi Zambia. Compania este prezentă şi în Sudan, prin brandul "Mobitel".

Despre Motorola

Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este lider mondial şi inovator permanent în domeniul comunicaţiilor wireless şi de bandă largă. Inspiraţi de viziunea Seamless Mobility - mobilitate fără limite în comunicare, specialiştii care formează echipa Motorola sunt dedicaţi obţinerii celor mai bune soluţii care să-i permită consumatorului să rămână conectat, în permanenţă şi cu uşurinţă, la tot ceea ce înseamnă viaţa sa: oameni, informaţii, locuri, divertisment nelimitat. Motorola asigură mobilitate fără limite în comunicare prin crearea unor produse esenţiale pentru consumator, a unor experienţe de mobilitate fără precedent şi a unor reţele puternice, toate completate de o serie de servicii de consultanţă. Una dintre cele 100 de companii incluse în celebrul top Fortune 100, având o tradiţie îndelungată şi o prezenţă puternică pe piaţa mondială, Motorola a înregistrat în anul 2006 vânzari în valoare de 42,9 miliarde de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb