NĂSTASE, DESPRE DISCURSUL LUI JUNCKER: "Fad, de cancelarie, fără touch"

P.E.
Politică / 11 ianuarie 2019

Adrian Năstase (Sursa foto: Twitter)

Adrian Năstase (Sursa foto: Twitter)

Fostul premier Adrian Năstase comentează într-o postare pe blog ceremonia care a avut loc ieri seară la Ateneu pentru marcarea preşedinţiei române a Consiliului UE, dar şi manifestaţia pro Europa, care a avut loc în faţa Ateneului.

În opinia sa, "au fost salvate aparenţele" prin participarea preşedintelui Iohannis, discursurile oficialilor români au fost "corecte, echilibrate", ale preşedintelui Consiliului European Donald Tusk şi preşedintelui PE Antonio Tajani "scrise cu suflet, emoţionante", iar al preşedintelui CE Jean Claude Juncker, "fad, de cancelarie, fără touch".

Fostul premier se referă şi la "prezentatoarea" care apare într-unul dintre filmele prezentate la eveniment şi despre care au circulat informaţii confom cărora ar fi fiica fostei sale consiliere, actual consilier onorific al premierului, Anca Alexandrescu.

"Impresionantă prezentatoarea - o tânără de 10 ani", apreciază Năstase. El relatează ironic că, la terminarea ceremoniei, "cei câteva zeci de protestatari plecaseră de sub podoabele calului lui Carol I" şi că nimeni nu a înţeles mesajul lor proiectat pe Palatul Regal, "Noi vrem in UE, PSD vrea in Rusia", opinând "frigul generează unele dereglări de judecată".

"M-am bucurat că, cel puţin, aparenţele au fost salvate prin participarea preşedintelui Johannis la această manifestare organizată de guvern. Discursurile oficialilor români-corecte, echilibrate. Discursurile preşedinţilor Tusk şi Tarjani-scrise cu suflet, emoţionante. Discursul lui Juncker (obosit şi plictisit) fad, de cancelarie, fără 'touch'", scrie Adrian Năstase.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Cred ca de data aceasta Nastase a fost mai atent la podoabele calului lui Carol I; oare le-o fi si numarat?.

    El le are pe astea cu numaratul oualor. 

    1. Anonimule, m-ai răzbunat.

    ÎNTODEAUNA NĂSTASE S-A CREZUT SUPERIOR.....PĂCAT.....NU ESTE DECÎT UN HOȚ AJUNS MILIARDAR CARE A FURAT VIITORUL COPIILOR ROMÂNI...JALNIC....UN SINUCIGAȘ RATAT ÎN BALANȚA CU UN HOȚ-PUȘCĂRIAȘ PROFESIONIST...

    Sa nu uitam, asa de repede, ca daca nu era Nastase, cu ritmul lui nebunesc de integrare europeans, nu eram primiti in 2007 in UE, si apoi nici nu mai intram. Sa fortat integrarea, e adevarat cu pretul negocierii rapide (facind concesii autoritatilor europene, pe care ei le-au impus fara rusine Romaniei desi stiuau ca vor afecta poporul) dar rezultatul e ca am intrat in extremis un ultimul val. Nu stiu daca, sau cind, va mai fi un val de integrare. Deci faptul ca ceremonia de la Ateneu a existat, i se datoreaza lui Nastase mult mai mult decit tuturor celorlalti participanti. E adevarat ca e un corupt, dar sa nu ii uitam meritele din aceasta cauza. Si-a ispasit pedeapsa pentru faptele rele, si cred ca e indreptatit sa primeasca si recunoastetra faptelor bune pe care le-a facut. Sa incercam sa fim impartiale si fara ranchiuna mai ales vulgara. Iar analiza facuta evenimentului este excelenta, facuta de un om rasat, cu stil si erudit, nu de unul “superior”. Daca vreti sa ma contraziceti va rog sa o faceti cu argumente nu cu expresii vulgare, dar pina la urma asta e:

    fiecare cu educatia lui. 

    1. Ai dreptate in ce îl privește pe Nastase, dar cei de mai înainte uita da basescu, boc, ciolos, blaga si lista poate continua.

      Romania a intrat in extremis in UE datoritä faptului cä dl Basescu a reusit sa învigä clanul mafiot psd-ist in alegerile din 2004! Presedintele jucator s-a luptat cu mafia psd,conducând tara in UE! Cu iliescu ajungeam in situatia Ucrainei!

    Cum poate un sinucigas (Adi N) sa emita comentarii..., e bine , poate, nu lu-am in seama toate porcariile unui puscarias- sinucigas!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb