"Naum Consalt" va aborda agresiv piaţa Iaşiului

Doru Mocanu
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 februarie 2008

Compania de software "Naum Consalt", partener oficial "Oracle", îşi propune pentru acest an un program agresiv de marketing în cadrul strategiei de afaceri pe care o va adopta pentru piaţa Iaşiului. "Obiectivul nostru este să ne consolidăm poziţia pe care am câştigat-o în aproape două decenii de existenţă pe piaţa românească şi să creştem cifra de afaceri a companiei cu 50% în 2008, ceea ce înseamnă că dorim vânzări de un milion de dolari anul acesta. Din această sumă, 15-20% intenţionăm să obţinem din regiunea Iaşi, deoarece aici piaţa are un potenţial deosebit", a declarat Dănuţ Stoleru, director de vânzări pentru regiunea Iaşi.

"Naum Consalt" va investi anul acesta sume masive în campania de marketing, obiectivul declarat fiind de a realiza cel puţin un prim contact cu toate firmele din domeniul construcţiilor din regiunea Iaşiului. "În urma acestui program, ar trebui ca până la sfârşitul anului să obţinem contracte de 200.000 de euro", a specificat Dănuţ Stoleru.

"Naum Consalt" ţinteşte segmentul companiilor ce activează în domeniul construcţiilor, cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro, care au nevoie de o soluţie informatică integrată pentru compania lor.

Compania este prezentă de peste 17 ani pe piaţa românească, având în acest moment peste 1.500 de clienţi din toată ţara. Din 2003, compania este partener "Oracle", toate programele proiectate fiind implementate sub platforma Oracle 10g. Specialiştii "Naum Consalt" au proiectat şi implementat un sistem informatic integrat, cu aplicabilitate în toate sectoarele de activitate, atât productive, cât şi funcţionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb