Nelu Tătaru a cerut inspectorilor sanitari să evalueze procedurile de lucru şi atribuţiile din fişele de post la Spitalului "Victor Babeş"

A.P.
Politică / 11 decembrie 2020

Nelu Tătaru a cerut inspectorilor sanitari să evalueze procedurile de lucru şi atribuţiile din fişele de post la Spitalului "Victor Babeş"

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a cerut inspectorilor sanitari de stat de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti să facă o evaluare a procedurilor operationale de lucru şi a atribuţiilor din fişele de post la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Bucureşti, unde o pacientă a murit după ce ar fi fost detubată din greşeală de un brancardier, scrie News.

Ministerul Sănătăţii a transmis, vineri, că, la solicitarea ministrului Nelu Tătaru, inspectorii sanitari de stat din cadrul DSP Bucureşti vor face o evaluare a procedurilor operationale de lucru şi a atribuţiilor din fişele de post în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Bucureşti.

"Este o primă evaluare şi, în funcţie de cele constatate, vor fi luate şi alte măsuri, dacă se impun, în conformitate cu atribuţiile legale ce revin reprezentantilor MS", au arătat reprezentanţii ministerului.

O pacientă de la Spitalul "Victor Babeş din Bucureşti a murit, după ce ar fi fost detubată din greşeală de către un brancardier, iar poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă.

"În seara de 10 decembrie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din Sectorul 3. Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanşat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3", a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că se efectuează activităţi investigative şi de cercetare penală, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, urmând a fi dispusă şi necropsia.

Potrivit stirileprotv.ro, femeia era internată la Terapie Intensivă şi ar fi fost detubată din greşeală de către un brancardier.

Acesta ar fi trebuit să ridice din salon un pacient care decedase, însă l-ar fi încurcat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb