New Kopel Group devine membru în ASLO

Elena Deacu
Bănci-Asigurări / 18 mai 2015

New Kopel Group, subsidiara din România a holdingului Shlomo Group din Israel, a devenit membru în Asociaţia Societăţilor de Leasing Operaţional din România (ASLO).

"Decizia noastră de a ne alătura Asociaţiei Societăţilor de Leasing Operaţional din România ca membru cu drepturi depline este în strânsă legătură cu avantajele pe care le furnizează pieţei acest sistem de finanţare a operaţiunilor curente ale companiilor ce activează în piaţa locală. În această perioadă este imperios necesar ca toate companiile de leasing operaţional să colaboreze şi să găsească instrumentele care să ajute piaţa, clienţii, să înţeleagă că leasingul operaţional este un instrument eficient şi extrem de rentabil atât din punct de vedere financiar cât şi al timpului alocat pentru managementul de flotă, indiferent de dimensiunea acesteia. Având în vedere cerinţele clienţilor, toţi actorii pieţei trebuie să îşi unească forţele şi să urmeze aceeaşi direcţie de comunicare pentru a explica avantajele şi beneficiile leasingului operaţional către factorii de decizie. Piaţa se găseşte într-o perioadă de creştere iar în acest moment furnizorii de servicii de leasing operaţional trebuie să impărtăşească acelaşi ţel", a declarat Hezi Shayb, CEO New Kopel România.

Recent, Credit Europe Bank, una dintre instituţiile care funcţionează în industria financiar-bancară din România, a decis să extindă flota de maşini achiziţionată în sistem de leasing operaţional de la New Kopel România.

"Credit Europe Bank şi-a dublat flota de maşini achiziţionată de la noi în leasing operaţional iar aceeaşi intenţie se manifestă la mai mulţi dintre clienţii noştri care, iniţial, doar au testat sistemul. În ultima vreme vedem că tot mai multe IMM-uri au început să aprecieze beneficiile acestui instrument şi să-l utilizeze din ce ce în ce mai des, iar această tendinţă va continua. Convingerea noastră se bazează pe faptul că legislaţia românească permite includerea de servicii de leasing operaţional în proiecte finanţate din fonduri europene, dar şi pe studiul realizat de noi în rândul a peste 1.500 de companii de dimensiuni diferite", a adăugat Hezi Shayb.

Asociaţia societăţilor de leasing operaţional din România, asociaţie profesională neguvernamentală înfiinţată în 2010 cu scopul reprezentării şi promovării leasingului operaţional, reprezintă în prezent 98% din totalul pieţei. ASLO estimează că piaţa de leasing operaţional a depăşit nivelul de 50.000 de unităţi în administrare, în creştere cu 16% faţă de primul trimestru din 2014. În structura portofoliului, la nivel de asociaţie, domină serviciile complete de leasing operaţional, cu o cotă de 70%, urmată de management de flote, 21% şi leasing operaţional fără servicii de administrare.

Grupul New Kopel este un centru integrat - One stop Shop - de afaceri pentru clienţii din piaţa auto şi cuprinde diviziile Sixt rent a car, Sixt New Kopel Operational Leasing, Union Motors (dealer autorizat Opel, reparator autorizat Dacia - Renault) şi Sixt New Kopel Second Hand (dealer de autovehicule rulate).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb