Noul Centru de Cercetare AICPA & CIMA lansează o cerere de propuneri în Europa Centrală şi de Est

E.M.
Internaţional / 4 septembrie 2023

Noul Centru de Cercetare AICPA & CIMA lansează o cerere de propuneri în Europa Centrală şi de Est

AICPA şi CIMA, împreună numită Asociaţia Internaţională a Contabililor Profesionişti Autorizaţi, au anunţat astăzi lansarea cererii de propuneri de cercetare pentru noul centru de cercetare al acestora din Europa Centrală şi de Est (ECE), potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform comunicatului, Centrul de cercetare CEE al AICPA & CIMA este cea mai recentă adăugare pentru susţinerea cercetării globale în domeniul contabilităţii de gestiune prin intermediul centrelor de cercetare regionale din întreaga lume, împreună cu Australia şi Noua Zeelandă, Asia de Sud-Est şi Africa de Sud.

Prin prima cerere de propuneri a acestuia, Centrul de Cercetare AICPA & CIMA CEE caută proiecte de cercetare care abordează aspecte contemporane în practica contabilităţii şi controlului de gestiune în Europa Centrală şi de Est. Subvenţiile de cercetare sunt disponibile atât pentru cercetătorii cu experienţă, cât şi pentru cei aflaţi la început de carieră din instituţiile din întreaga regiune, inclusiv Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Estonia, Grecia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Republica Moldova, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina. Termenul limită pentru depunerea cererilor este 24 noiembrie 2023, ora 23:59 GMT, se mai arată în comunicat.

"Prin intermediul noului centru de cercetare al AICPA & CIMA, vom putea crea noi oportunităţi pentru cercetarea în domeniul contabilităţii de gestiune în Europa Centrală şi de Est, prezentând în acelaşi timp competenţele cercetătorilor din regiune, îmbunătăţind profilul profesiei noastre în rândul organizaţiilor publice şi private şi deschizând calea pentru îmbunătăţirea performanţei în afaceri. Prin crearea, difuzarea şi încurajarea unor perspective noi şi a analizei de bune practici, asigurăm relevanţa şi succesul continuu al profesiei financiare într-o lume a afacerilor în continuă evoluţie", a declarat Dr. Ian Selby, Vicepreşedinte - Cercetare şi Dezvoltare în Contabilitatea de Gestiune Globală la AICPA & CIMA, împreună cu Asociaţia Internaţională a Contabililor Profesionişti Autorizaţi.

AICPA şi CIMA vor susţine solicitanţii prin intermediul cererii de propuneri cu ajutorul grupului de cercetare CEE al acestora. Grupul este alcătuit din 10 membri din mediul academic şi de afaceri şi va ajuta cercetătorii să îşi definească propunerile de cercetare, oferind perspective locale asupra tendinţelor- cheie şi sprijinindu-i pe parcursul procesului de evaluare.

Alex Brueggen, Preşedintele Grupului de Experţi de la Centrul de Cercetare CEE al AICPA & CIMA, a declarat: "Prin ajutarea cercetărilor relevante şi oportune în domeniul contabilităţii de gestiune, Centrul de Cercetare AICPA & CIMA CEE şi grupul de experţi al acestuia se străduiesc să susţină mai bine profesioniştii din domeniul financiar şi organizaţiile acestora din regiune. Aşteptăm cu nerăbdare să citim propunerile cercetătorilor din întreaga regiune în lunile următoare".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb