O companie româneasca lansează aplicaţia prin care comunicarea devizelor de service se poate face în sistem video

S.B.
Miscellanea / 16 aprilie 2020

O companie româneasca lansează aplicaţia prin care comunicarea devizelor de service se poate face în sistem video

O companie românească a dezvoltat o soluţie care permite reparaţia maşinii prin constatare video, fără prezenţa proprietarului, în contextul măsurilor aplicate pe perioada stării de urgenţă, potrivit Agerpres.

"Ideea constatării video ne-a venit din experienţele personale legate de maşini, când trebuia să mergem în service pentru a fi de acord cu anumite operaţiuni sau încercam să comunicăm prin mesaje, pe care ne era dificil ulterior să le mai identificăm pentru a vedea ce am confirmat şi ce nu", a declarat Andrei Dănilă, CEO la Code932, compania care dezvoltă această tehnologie.

Conform companiei, operatorul din service trebuie să trimită un link cu o constatare video clientului, în care sunt incluse recomandările de piese şi operaţiuni. Ulterior, clientul acceptă sau refuză cu doar câteva click-uri, iar această comandă ajunge la service şi maşina poate intra în reparaţii.

Compania dezvoltatoare menţionează că, pentru a face constatarea video, nu este necesară instalarea de aplicaţii, echipamente speciale sau cunoştinţe tehnice.

"Oricine are un smartphone şi ştie să navigheze în aplicaţiile de social media poate face constatarea şi comanda către service. Clienţii câştigă astfel timpul şi energia care ar fi fost necesare deplasării la service, iar service-urile nu îşi mai blochează oamenii, echipamentele având continuitate în realizarea lucrărilor. Toate aceste economii de timp se traduc într-un termen mai scurt de livrare a maşinii. În plus, constatarea video permite ca istoricul lucrărilor să fie salvat şi, astfel, oferă o imagine mai clară atât service-urilor, cât şi clienţilor asupra colaborării şi mentenanţei vehiculului în cauză", informează sursa citată.

Constatarea video poate fi folosită fără abonamente lunare sau costuri de instalare. Cei care doresc să beneficieze de acest serviciu o pot face prin intermediul unui smartphone conectat la internet. Toate detaliile sunt disponibile pe ConstatareVideo.ro.

Code932 este o companie 100% românească, cu o experienţă de peste 15 ani, specializată în tehnologie şi digitalizare, concentrată pe eficientizarea activităţii companiilor.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mi se pare genial faptul ca incep si firmele din Romania sa genereze produse care chiar sa ajute companiile, nu doar sa para cool.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb