O înregistrare poate dovedi relaţia dintre Trump şi reprezentanţii controversaţi ai campaniei republicane

Cristina Radu
Internaţional / 13 iulie 2017

Donald Trump Jr. (Sursa foto: Wikipedia)

Donald Trump Jr. (Sursa foto: Wikipedia)

Jurnaliştii CNN au publicat azi noapte o înregistrare exclusivă, care poate dovedi relaţia dintre preşedintele Donald Trump şi persoane cheie vizate de ultimele acuzaţii referitoare la un complot între asociaţii campaniei republicane şi reprezentanţii Kremlinului şi respectiv la e-mailurile compromiţătoare ale lui Donald Trump Jr.

În înregistrare, republicanul apare la o cină cu o familie ruso-azeră, ai cărei membri au devenit partenerii săi de afaceri în Las Vegas în iunie 2013, transmite News.ro. Totodată, apare şi publicistul Rob Goldstone, care îi va trimite ulterior un e-mail lui Donald Trump Jr. despre o întâlnire cu o avocată rusă, care ar deţine informaţii compromiţătoare despre Hillary Clinton. Această întâlnire l-a aruncat pe Donald Trump Jr. în mijlocul unei controverse, care demonstrează ce legături ar putea să existe între asociaţii campaniei republicane şi reprezentanţii Kremlinului.

Goldstone, care apare în videoclip discutând cu preşedintele american, a susţinut în e-mailurile din iunie 2016 că informaţiile compromiţătoare despre Hillary Clinton au ieşit la suprafaţă în timpul unei întâlniri cu "procurorul încoronat din Rusia" şi Aras Agalarov, un miliardar ruso-azer care are legături cu preşedintele Vladimit Putin. Goldstone s-a oferit să organizeze o discuţie telefonică între Donald Trump Jr. şi Emin Agalarov, o vedetă pop, pentru a discuta informaţiile despre Hillary Clinton.

Înregistrarea dovedeşte relaţiile apropiate dintre Trump şi Agalarov, mediatizate intens deoarece Aras şi Emin Agalarov au semnat o înţelegere de câteva milioane de dolari cu Trump, pentru a aduce concursul Miss Universe la Moscova în 2013. Videoclipul a fost înregistrat pe 15 iunie 2013 în Las Vegas, în ajunul concursului Miss USA, unde Trump a anunţat înţelegerea de a duce Miss Universe la Moscova.

Donald Trump Jr. nu apare în această înregistrare, apărând în schimb avocatul personal Michael Cohen şi Keith Schiller, directorul operaţiunilor din Biroul Oval. Înregistrarea îl prezintă pe Trump într-o conversaţie cu Agalarov şi Goldstone. La scurt timp,miliardarul a declarat că familia Agalarov este cea mai puternică din Rusia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb