O nouă staţie MOL la Arad, o reţea de 125 de benzinării în România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 20 august 2008

MOL România inaugurează o nouă benzinărie în Arad, investiţie greenfield, situată pe drumul către Deva, pe DN 7 (E68). Benzinăria este plasată pe o arteră intens circulată şi este un suport real pentru clienţii care deţin carduri de carburant MOL Gold şi Silver.

"MOL România urmăreşte deschiderea unor benzinării situate în locaţii premium, cum este şi această a patra benzinărie pe care o inaugurăm la Arad. Plasată în zona comercială a oraşului, având mare accesibilitate şi vizibilitate, noua benzinărie va oferi produse şi servicii de calitate atât clienţilor din zona Arad, cât şi celor de tranzit. Cu o suprafaţă de aproximativ 4000 de metri pătraţi, dispunând de 4 pompe dotate în total cu 30 de pistoale, dintre care o pompă rapidă şi o pompă multiprodus cu pistol rapid, benzinăria din Arad va oferi servicii eficiente şi de calitate clienţilor MOL. În plus, aceasta a fost construită conform celor mai moderne standarde de calitate, pentru a optimiza consumul de utilităţi, respectând obiectivele de dezvoltare durabilă ale Grupului MOL" declară Zsolt Szalay, Country Chairman MOL România.

Staţia, care funcţionează în regim non-stop, oferă 4 tipuri de carburanţi: benzină şi motorină EVO, benzină Tempo Plus 95, respectiv motorină Tempo Plus Euro Diesel. Carburanţii din gama EVO provin exclusiv din import, sunt Euro 5 şi armonizează cele mai recente tehnologii în domeniul protecţiei mediului înconjurător, având un conţinut de sulf de sub 10 ppm şi un pachet complex de aditivi.

Magazinul din cadrul benzinăriei are o oferta variată pentru a satisface nevoile diverse ale clienţilor. Aici pot fi găsite bauturi, cafea, produse alimentare, sandwichuri, o gama variată de produse din tutun, băuturi alcoolice de calitate, jucării, produse de îngrijire şi accesorii pentru maşini, cât şi uleiuri MOL.

Clienţii beneficiază gratuit de compresor pentru reglarea presiunii la roţi, verificarea uleiului (la cerere) şi de o pompă rapidă (cu Tempo Plus Euro Diesel). În plus, pot beneficia de servicii de spălare a parbrizului sau completarea apei la spălătorul de parbriz.

Proprietarii de parcuri auto din zona Arad şi nu numai pot face economii de costuri cu ajutorul cardurilor de carburant MOL Gold şi Silver, care le permit să monitorizeze cu usurinţă consumul şi, în acelasi timp, să cumpere anumite produse şi servicii, autorizate selectiv. Aceştia pot achita carburanţii şi serviciile cumpărate la staţie folosind cardurile bancare Visa, Mastercard şi Maestro.

Clienţii care nu utilizează cardurile de carburant MOL pot beneficia de alt serviciu special, programul de fidelitate MultiBonus, singurul de acest tip între retailerii de carburanţi din România. Cu ajutorul cardului aferent, Multibonus, clienţii pot acumula puncte ce pot fi transformate în cadouri, prin consultarea unui catalog special creat pentru aceasta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb