Obligaţiunile UniCredit Bank intră astăzi la tranzacţionare

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 7 august 2017

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că astăzi intră la tranzacţionare obligaţiunile corporative emise de UniCredit Bank SA, membră a Grupului UniCredit, una dintre cele mai mari bănci din România după active. Emisiunea de obligaţiuni corporative a avut o valoare totală de 610 milioane de lei.

Peste 30 de investitori instituţionali locali şi internaţionali au subscris în cadrul ofertei de vânzare de obligaţiuni derulată în perioada 17-21 iulie.

Emisiunea a fost structurată pe 3 clase, în tranşe de scadenţă de 3 ani, 5 ani, 7 ani, cu decontare bi-anuală şi având dobânda cuponului variabilă, respectiv: pentru tranşa de scadenţă de 3 ani, simbol UCB20, ROBOR 6 LUNI +0,65%; pentru tranşă de scadenţă de 5 ani, simbol UCB22, ROBOR 6 LUNI +0,85%; pentru tranşă de scadenţă de 7 ani, simbol UCB24, ROBOR 6 LUNI +1,05%.

Potrivit UniCredit Bank, prin oferta primară de vânzare de obligaţiuni, banca a vizat o sumă totală de 500 milioane lei, suma finală subscrisă şi alocată fiind de 610 milioane lei.

"Emisiunea de obligaţiuni corporative în lei a UniCredit Bank este parte a unui program mai amplu de diversificare a surselor de finanţare şi de extindere a bazei sale de clienţi. Oferta s-a închis vineri, 21 iulie 2017, pe baza subscrierilor realizate de peste 30 de investitori instituţionali locali şi internaţionali, incluzând instituţii financiare internaţionale precum BERD, fonduri aflate în administrarea principalelor Societăţi de Administrare a Investiţiilor (SAI), fonduri de pensii şi societăţi de asigurare", se spune în comunicat.

Conform UniCredit Bank, această emisiune, a doua după cea din 2013, marchează unele premiere în piaţa locală a obligaţiunilor corporatiste emise de bănci, fiind structurată pe trei tranşe de scadenţă, şi având cupon cu dobândă variabilă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb