Ogilvy lansează OgilvyInteractive

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 20 ianuarie 2009

Răspunzând contextului actual şi nevoilor din ce în ce mai complexe ale clienţilor săi, Ogilvy Group România, unul dintre cele mai puternice grupuri de comunicare integrată din România, lansează OgilvyInteractive pe piaţa românească printr-un parteneriat cu Senior Interactive, cea mai mare agenţie independentă de comunicare online full service. OgilvyInteractive este marcă a Ogilvy Group Worldwide.

Manuela Necula, CEO Ogilvy Group România, afirmă: "La nivelul întregului grup Ogilvy există o preocupare deja demonstrată pentru dezvoltarea capabilitatilor noastre in mediul digital, domeniu cu un impact major in viitorul industriei noastre. In Romania, ne-am situat printre inovatorii pietei de advertising in ceea ce priveste integrarea domeniului digital in campaniile de comunicare 360ş. Odata cu lansarea OgilvyInteractive, in parteneriat cu cea mai mare firma specializata din tara, vom extinde si perfectiona competentele noastre, oferind clientilor solutii inovative in domeniul Interactive si campanii adaptate noilor cerinte ale pietei si consumatorilor."

Acest parteneriat va fi coordonat de catre Mihai Tataru, Managing Director Senior Interactive, si de Vasile Alboiu, Digital Creative Director Ogilvy.

"Prin joint-venture-ul dintre Ogilvy Group si Senior Interactive trecem la un "next level" al sinergiei intre digital si ceea ce am obisnuit sa numim advertising clasic. OgilvyInteractive, noul brand pe care il introducem in piata in 2009, detine deja competente de creatie si strategie din ambele medii si o echipa de client service specializata in digital. Prin intermediul Senior Interactive, clientii au acces la o infrastructura tehnica si de dezvoltare interactiva solida, la care se adauga know-how-ul extensiv din zona de interactive pe care Ogilvy il detine in reteaua internationala si pe care il implementam pe piata din Romania." adauga Mihai Tataru.

Oferta OgilvyInteractive include servicii de strategie si creatie specializata pe online, management integrat al campaniilor de comunicare interactiva si dezvoltare de programe de achizitie si loializare de clienti, reprezentand o extindere fireasca a portofoliului de servicii oferite pana in prezent de Ogilvy pentru mediul digital. Prin intermediul diviziei de operatiuni a Senior Interactive, OgilvyInteractive ofera clientilor solutii complete de dezvoltare interactiva, de la concept la implementarea integrala a proiectului si mentenanta pe toata durata de viata.

Ogilvy Group Romania face parte din reteaua internationala Ogilvy, parte a WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare la nivel mondial. Ogilvy Group Romania ofera servicii de comunicare integrata 360ş - publicitate, relatii publice, marketing interactiv, promotii de vanzari, programe de activare si comunicare de brand, precum si strategie si cumparare de media - prin agentiile sale specializate.

Echipa Ogilvy imbina experienta de comunicare pe piata romaneasca cu know-how-ul international conferit de apartenenta fiecarei agentii din grup la retele de comunicare globale specializate.

Senior Interactive este o agentie full-service de comunicare online. Principalele servicii oferite sunt: consultanta si strategie de comunicare online, mecanisme de campanii online, web design si web development, integrare cu campanii si promotii offline, search engine optimisation (SEO), dezvoltarea de advergames si online media planning.

Senior Interactive este o companie membra a Senior Group.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb