Olguţa Vasilescu susţine că Dragnea nu poate pleca acum din fruntea PSD

Ziarul BURSA #Politică / 7 septembrie 2018

Olguţa Vasilescu susţine că Dragnea nu poate pleca acum din fruntea PSD

Apărătorii lui Liviu Dragnea au început să iasă la rampă după atacurile lansate împotriva acestuia de vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea. Liviu Dragnea poate să părăsească funcţia de preşedinte al PSD doar în urma unui Congres, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

În direct la Antena 3, ministrul Muncii a afirmat că se îndoieşte că cineva din fruntea partidului a încercat să blocheze anumite proiecte: "Liviu Dragnea poate să părăsească funcţia de preşedinte al partidului doar în urma unui Congres. Deocamdată, noi avem în statut următoarea prevedere, şi suntem cred singurul partid din România care are această prevedere: preşedintele este votat de toţi membrii partidului, toţi se prezintă la urne şi votează preşedintele. Când a candidat, Liviu Dragnea a avut trei candidaţi, şi data viitoare poate să candideze Liviu Dragnea şi să iasă sau să nu iasă. Dar lucrurile astea se fac într-un cadru organizat şi este bine să rămânem într-un cadru organizat, pentru că suntem partidul de guvernare al României, şi nu face bine niciun scandal, nu ne face bine că nu ne spălăm rufele în familie, că se fac acuzaţii de multe ori nefondate. Şi eu am fost primar şi am fost foarte ajutată de Liviu Dragnea. Dacă nu era el nu se făcea stadionul de la Craiova. Înţeleg că este foarte posibil să fie astfel de blocaje, dar în niciun caz nu cred că sunt puse de cineva din conducerea partidului, refuz să cred acest lucru".

Olguţa Vasilescu consideră că reproşurile nu trebuie făcute în public şi că, în opinia sa, miniştrii ar trebui să iasă să spună dacă într-adevăr au fost blocaje: "Mie îmi place foarte mult să mă exprim în interiorul partidului când am ceva de spus şi mi-am susţinut de fiecare dată punctul de vedere cu tărie, chiar dacă i-a nemulţumit pe liderii partidului, toţi. Niciunul dintre noi nu este perfect, toate lucrurile astea trebuie să ni le spunem între noi, dar din punctul meu de vedere nu cred că trebuie spuse în public, cel puţin nu într-o manieră care să ducă la rupturi iremediabile şi, mai mult decât atât, cred că avem obligaţia să spunem adevărul, ăla care este. Sunt multe lucruri de care ea (Gabriela Firea n.r.) se loveşte ca primar, dar cred că toate lucrurile astea trebuie discutate între noi şi cred că miniştrii au obligaţia să iasă mâine sau poimâine să spună dacă au fost într-adevăr blocaje, pentru că Partidul Social Democrat este un partid al primarilor, pentru noi este foarte important ca primarii să câştige alegerile, nu mai vorbesc de Primăria Capitalei, care este perla coroanei. Eu nu cred că este cineva nebun în PSD, indiferent cum se cheamă el şi indiferent ce funcţie are, ca să blocheze un primar, pentru că în funcţie de rezultatele primarului se câştigă sau nu se câştigă alegerile generale, adică guvernarea".

Aceasta a subliniat că PSD are nevoie de voturile bucureştenilor şi, dacă primarul este bun şi face ceva, automat ajută şi partidul, dar că nu se poate vorbi de o fisură în partid după ultimele atacuri ale Gabrielei Firea la adresa lui Liviu Dragnea.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. PSD e mare, si numai cei din interior ii cunosc mirosurile, insa afirmatia Olgutei este o eroare si in afara PSD. Olguta pierde din vedere faptul ca infractorului Liviu Dragnea nu i s-a cerut decat sa faca un pas in spate, sa demisioneze. Iar pentru pasul in spate, infractorului nu i-ar trebui un congres.

    1. Mai nene fii bun si spune care este (dupa parerea dumitale ) definitia juridica a " infractorului ".Consulta legile si vei constata ca te afli intr-un plan paralel cu realitatea .

      Pentru intransigentul de la 1. :cuvantul cheie ,pe care il omiti cu perseverenta este CONDAMNARE DEFINITIVA .

      nu stiu daca intruneste toate caracteristicile infractorului dar pe cele ale unui despot cred ca da, de vreme ce invarte justitia legislatia si amaneteaza viitorul tarii dupa bunul plac

      Alo!, lasa-te de smecheriil! Dragnea este infractor, dupa orice dictionar.Arata-ne tu ca nu-i si nu mai face pe desteptul!

      Dl. Dragnea are DEJA o condamnare definitiva la activ, cea din dosarul Referendumul, deci orice definitie reala ati vrea sa folositi, oricum tot infractor ramane.

      Alta intrebare? 

    nici hitler nu voia sa mai plece dar la un moment dat n-a mai avut incotro

    1. Pentru 1.4. Sarmane ,nu confunda apelul la lege cu smecheria si dictionarul cu obisnuitii Pietii Victoria .! Spala-te cu apa rece pe fata si pe creier ,poate te ajuta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb