Omniasig încă aşteaptă un raport final în privinţa exploziei de la moara Şapte Spice din Braşov

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 11 martie 2016

Compania de asigurări Omniasig aşteaptă finalizarea cercetărilor autorităţilor, pentru a demara propriile investigaţii în vederea stabilirii daunei pe care o va achita în urma exploziei de la moara Şapte Spice din Braşov, ne-au transmis reprezentanţii companiei. "Cauza incidentului de la fabrica din Braşov nu a fost stabilită încă, întrucât compania noastră aşteaptă raportul final în acest sens al organelor abilitate", se arată într-un răspuns al companiei de asigurări.

"Totodată, aşteptăm proiectul tehnic de consolidare şi raportul de evaluare pentru structura metalică a clădirii avariate, din partea asiguratului, precum şi estimarea costurilor aferente reparaţiei/înlocuirii echipamentelor afectate, documente emise de reprezentanţii producătorului", mai spun reprezentanţii Omniasig.

Moara companiei Şapte Spice, care face parte din grupul Vel Pitar, situată în imediata apropiere a stadionului de fotbal din Braşov, a explodat pe 5 noiembrie. În momentul deflagraţiei, în incintă se aflau 11 persoane, dintre care una a decedat, prinsă sub dărâmături, şi cinci au fost rănite. Ulterior, alte două persoane rănite au decedat.

Omniasig a anunţat că este pregătită să achite dauna de la Braşov. Compania de asigurări a emis o poliţă valabilă pentru toate fabricile de pâine aparţinând grupului care deţinea complexul de panificaţie. Omniasig este reasigurată pentru cea mai mare parte a daunelor pe respectiva poliţă, reţinerea companiei fiind una foarte redusă, au arătat reprezentanţii firmei. Poliţa emisă de Omniasig acoperă doar daunele materiale, aceasta însemnând că societatea nu va trebui să suporte şi costurile spitalizării celor cinci persoane rănite sau eventualele despăgubiri pentru familia angajatului decedat în urma exploziei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Inca nu a platit?

    Aceasta firma cred ca e cea mai scumpa din piata, sau cel putin a fost. 

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb