Orange isi diversifica gama de laptopuri din oferta de acces la internet cu Apple MacBook Air si Asus X51RL

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 18 aprilie 2008

Orange işi continua strategia de dezvoltare a serviciilor de date mobile şi lansează, pe 21 aprilie, noi soluţii complete de conectare la internet: cel mai subţire laptop din lume, Apple MacBook Air, cel mai mic modem USB din lume, Icon 225, şi abonamente de acces mobil la internet: -laptopul Asus X51RL la un tarif accesibil, modem sau card de date şi abonament la internet.

După lansarea, în noiembrie 2007, a două modele de laptop Dell, Orange işi extinde gama de laptopuri disponibile în magazinele proprii cu cel mai nou laptop marca Apple şi cu un modelul Asus, la un tarif foarte accesibil. Astfel, gama de laptopuri din oferta Orange este concepută pentru a acoperi nevoile clienţilor cu posibilităţi financiare diferite: Apple MacBook Air costă 1.689 euro, laptopurile Dell costă 919 euro şi respectiv 682 euro, iar Asus X51RL este disponibil la tariful de numai 417 euro.

"În 2008 continuăm strategia de dezvoltare a serviciilor de date mobile, iar lansarea a două noi modele de laptop, împreună cu abonamentele la internet broadband, este facută din dorinţa de a propune soluţii complete şi performante în funcţie de bugetul fiecărei categorii de utilizatori", a declarat Bogdan Răuţă, Mobile Data Proposition Manager la Orange România.

Apple MacBook Air este un laptop ultraportabil, foarte subţire, cu dimensiuni între 0,4 si 1,94 cm şi doar 1,36kg, care impresionează prin designul deosebit. Acest model de laptop este construit pentru accesul wireless şi poate fi conectat prin HSDPA, WiFi sau bluetooth.

Asus X51RL este un laptop care oferă un raport configuraţie-preţ foarte bun şi răspunde atât necesităţilor de business cât şi de relaxare. Poate fi folosit atât în locaţii fixe, ca înlocuitor al calculatorului de birou, cât şi în condiţii de mobilitate folosind conexiunea mobilă HSDPA de la Orange.

Oferta de acces la internet cu laptopuri este valabilă din 21 aprilie pentru clienţii care încheie un abonament la internet nelimitat la unul dintre magazinele Orange.

Dacă se abonează pe o perioadă de 2 ani, aceştia primesc modemul USB Icon 225 la preţul de 1 euro. Clienţii persoane fizice pot achiziţiona laptopurile şi în rate cu avans 0, din Orange shop, prin creditul oferit de Cetelem, cu o perioadă de finanţare cuprinsă între 12 şi 60 de luni.

Clienţilor Orange utilizatori de internet mobil compania le pune la dispoziţie o reţea de bandă largă extinsă. În prezent, serviciile 3G+ (HSDPA 3,6 Mbps) şi HSUPA 1,46 Mbps sunt disponibile în 302 de localităţi, serviciile 3G+ cu viteză de până la 7,2 Mbps sunt disponibile în mai multe zone de business din Bucureşti, iar reţeaua EDGE are acoperire naţională.

the future"s bright, the future"s Orange

despre Orange Romania

Orange este lider de piaţă în România cu peste 10 milioane de clienţi şi este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume.

La sfârşitul anului 2007, Orange România a avut venituri de 1,234 miliarde de euro, în creştere cu 24% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. Pentru a fi aproape de clienţi, Orange a dezvoltat o largă reţea de magazine proprii ce cuprinde în prezent 77 de magazine în toată ţara.

Orange România se remarcă prin cea mai largă acoperire a reţelei şi performanţe excelente în serviciile de asistenţă oferite clienţilor. Orange înseamnă dorinţa de a crea un viitor mai bun şi de a oferi o experienţă de comunicare cât mai simplă şi mai intuitivă. Orange înseamnă mai mult decât tehnologie, telefonie mobilă sau reţele GSM, este un brand creat pentru a facilita comunicarea intre oameni si a aduce valoare comunitatilor in care opereaza. Grupul France Telecom are o strategie de responsabilitate sociala corporativa bine definita, prin care ne asiguram ca activitatea noastra se desfasoara intr-o maniera responsabila.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb