ORBAN: Alocaţiile vor creşte de la 1 ianuarie 2022 cu 20%, plus indexarea curentă cu rata inflaţiei

G.B
Politică / 15 iunie 2021

Alocaţiile vor creşte de la 1 ianuarie 2022 cu 20%, plus indexarea curentă cu rata inflaţiei

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, astăzi, că decizia în coaliţia de guvernare este majorarea alocaţiilor cu 20% de la 1 ianuarie 2022 iar tot de la acea dată, conform amendamentului votat astăzi în Comisia de Muncă, se vor indexa cu rata de creştere a inflaţiei. Acesta a precizat că pentru majorarea de 20% se va găsi o soluţie legislative, potrivit digi24.

"De la 1 ianuarie 2022, asta este decizia în coaliţie, evident cu ce amendament s-a aprobat azi, de la 1 ian 2022 vor creşte cu 20% plus indexarea cu rata inflaţiei, conform legii", a afirmat Orban, la Parlament.

Întrebat despre amendamentul votat marţi în Comisia pentru Muncă, care precizează doar majorarea alocaţiilor odată cu creşterea inflaţiei, acesta a spus: "Se va găsi soluţia legislativă, astfel încât de la 1 ianuarie 2022 să crească cu 20%. Indexarea este prevăzută în lege".

"Am luat decizia în cadrul coaliţiei să crească alocaţiile de la 1 ian 2022 cu procent de 20%, cincimea respectivă. Nu mă puneţi să vă dau explicaţii", a adăugat Ludovic Orban.

Comisia de muncă a Camerei Deputaţilor a decis, anterior, marţi, că alocaţiile pentru copii vor fi majorate de la 1 ianuarie 2022 cu rata inflaţiei. Comisia a raport de adoptare în forma venită de la Senat a ordonanţei de urgenţă 123/2020 privind alocaţiile de stat pentru copii. Alocaţia astfel ar putea creşte cu puţin peste 10 lei.

Alocaţiile pentru copii ar fi trebuit să crească în cinci etape de valoare nominală egală, anunţa, la începutul anului, Ministerul Finanţelor. Potrivit OUG 123/2020, care prevede dublarea alocaţiilor de stat pentru copii în cinci etape, acestea ar fi trebui majorate la 1 iulie cu 20%.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. CORCITURA UNGUREASCA ȚIGĂNEASCĂ, BOZGOR ALCOOLIST SCLAVUL FETITEI STERPE DE LA COTROCENI VOI REALIZAȚI CE SPUNEȚI SATANIȘTILOR. ȘTIȚI MĂCAR SA NUMĂRAȚI CITE ZILE SUNT PINA LA 1 IANUARIE 2022.DE CE SA SE CULCE MILIOANE DE COPII FLĂMÂNZI DIN CAUZA VOASTRĂ SATANIȘTILOR JUMĂTATE DE AN. DE CE LUAȚI BANI DE PAINE DE LA GURA COPIILOR ȘI DAȚI SA SE PLIMBE FETITA STEARPA DE LA COTROCENI SA MEARGĂ LA ORGIILE GAY LOR DE LA BRUXELLES. DE CE CRIMINALILOR ÎN SERIE PENTRU VOI NU SUNT LEGI SA LE RESPECTAȚI DAR BANII PENTRU VOI AVEȚI SA VA DISTRAȚI. SA AVEȚI MOARTEA LUI IUDA ISCARIOTEANUL SA U A LUI ADOLF HITLER SATANIȘTILOR, HITLERISTI LOR, NAZIȘTILOR, FASCIȘTI LOR.

    1. Alocaliile,pensiile si salariile se vor marii in 2023 la sfaritul anului,pana in alegerile parlamentate ,europarlamentare ,primari si presedinte,iar prostimea o sa stea in genunchi si o sa i voteze cu doua maini sau o sa fure ei cu doua maini,o sa alerge cu sacii de voturi si nimeni nu o sa le faca nimic ca de ei sunt de dreapta

    Nu le mai ajung banii, nu mai au de unde fura, au ajuns ca PNL, USR-PLUS si UDMR sa fure de la copiii. Trag doar pe populatia acestei tari, in schimb nu indraznesc sa ridice redeventa la petrol. Din 2014 niciun guvern nu a indraznit sa ridice redeventa la petrol, dar in schimb fura de la copiii. Se gandesc ca copiii nu au cine sa ii apere si dupa cum se vede au dreptate. Sa traiasca copiii austiecilor bine pe profitul din Romania, asta da tara.

    1. Psd ul a vrut sa impoziteze toate firmele straine ,dar a iesit prostimea in strada,va meritati soarta

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb