ORBAN: Avem suficientă minte să înţelegem că principalul adversar este PSD-ALDE

M.I.
Politică / 2 februarie 2019

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, spune că partidul pe care îl conduce colaborează cu oricine consideră că alianţa PSD-ALDE este inamicul României, precizând că a avut iniţiative comune cu USR şi că liberalii s-au ferit să-i atace, dar că uneori reciproca nu a fost valabilă.

Orban a fost întrebat astăzi, într-o conferinţă de presă, susţinută la Cluj, dacă după alegerile europarlamentare vor avea o colaborare electorală cu USR şi PLUS. Liderul PNL a precizat că există colaborări şi iniţiative comune.

"Aţi văzut, colaborăm, avem iniţiative comune. În ceea ce ne priveşte pe noi ca Partid Naţional Liberal, ne-am ferit să generăm dispute sau să-i atacăm, sigur, din păcate, uneori nu este şi reciproca valabilă, dar asta este. Noi avem suficientă minte ca să înţelegem că principalul adversar este alianţa aflată astăzi la guvernare, PSD-ALDE, şi aceasta reprezintă inamicul principal şi noi colaborăm cu toţi aceia care consideră că PSD-ALDE este inamicul României", a afirmat Orban.

El a mai spus că doreşte ca UDMR să revină la o strategie politică conformă cu familia politică din care face parte şi să nu mai gireze un guvern care face rău României.

"Ceea ce aţi putut constata cu ochii dumneavoastră a fost că, până astăzi, UDMR a votat foarte multe proiecte de legi iniţiate de Guvern şi a votat împotrivă la aproape toate moţiunile simple, moţiunile de cenzură şi alte amendamente importante susţinute de PNL. Aşteptăm ca UDMR, ca partid membru în Partidul Popular European, să revină la o strategie politică conformă cu familia politică din care face parte şi să nu mai gireze un guvern care face un rău imens României", a explicat liderul PNL.

Ludovic Orban a mai precizat că nu va participa la congresul UDMR care va avea loc luna aceasta la Cluj, deoarece nu a fost invitat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb