ORBAN: ''Trebuie să fim un partid puternic legat de Biserică''

D.Ţ.
Politică / 4 iulie 2021

''Trebuie să fim un partid puternic legat de Biserică''

Ludovic Orban a afirmat că liberalii au nişte parteneri de guvernare care "parcă nu s-a născut aici', precizând că nu i-a văzut la Ziua Drapelului Naţional, nu i-a văzut jurând pe Bibile sau să îşi facă cruce. El a mai spus că PNL trebuie să fie un partid puternic legat de Biserică, care să promoveze morala creştină, informează News.ro.

Ludovic Orban a declarat duminică, în cadrul alegerilor din cadrul organizaţiei judeţene PNL Bacău, că PNL nu trebuie să îşi uite trecutul. Acesta a explicat: "Trebuie să fim PNL, puternic ancoraţi în istoria noastră, în tradiţiile noastre, în obiceiurile specifice, în menţinerea identităţii, a personalităţii a poporului român. Trebuie să fim un partid care să fie puternic legat de Biserică, un partid care să promoveze morala creştină ca fundament al moralei publice. Noi trebuie să fim un partid care să sprijinim toate valorile tradiţionale ale românilor, valori cum sunt familia, Biserica, satul românesc, comunitatea. Noi suntem un partid care nu are voie niciodată să îşi uite trecutul, noi trebuie să fim partidul care să se bată aşa cum s-a bătut Brătianu la negocierile pentru pace, riscându-şi funcţia de prim-ministru pentru a apăra interesele fundamentale ale României în faţa oricărui partener atât de la nivel european, cât şi la nivel internaţional".

El a afirmat că liberalii au parteneri de guvernare care parcă nu s-au născut în România, precizând: "Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici. Nu i-am văzut la Ziua Drapelului Naţional, nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol la naţiunii române ca să nu spun că i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând crucea. Noi suntem altfel. Noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român, partid care ţine de cont de toată matricea componentă a personalităţii României, noi trebuie să fim partidul care are forţa şi capacitatea de a apăra fiecare român indiferent unde este el, că este în România sau trăieşte în orice ţară din Europa sau din lume".

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. asta cam asa este

    a pus toate punctele pe "i " 

    Curvaraseala politica,ipocrizie maxima si la orban si la citu

    1. Se numeste festivalul democratiei pnl.

    Demagogie pură. Păi Lucovid știa că usoros sunt atei convinși încă de când au format coaliția și guwernerul.

    Atunci ateismul nu era o problemă și acum este, când n-au altă treabă decât să se certe ai lui Katz cu cei ai Lucovidului? 

    vrea sa se mai spele de pacate precum si imaginea pe care si-a murdarito benevol . ipocrizie maxima , sta cu gunoaiele marxiste la masa dar ne spune povesti de politician curvasarit .

    De-aia au facut alegeri cu orice pret dar la Pastele de anul trecut nu au fost in stare sa organizeze mai nimic. Mustea in ei legatura cu Biserica. Pana nu s-a lasat aproape cu rascoala au crezut ca pot inlocui Biserica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb