"Orhideea Gardens" a început executarea silită a Hotelului "Astoria"

A.G.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 1 martie 2010

"Orhideea Gardens" a început executarea silită a Hotelului "Astoria"

Compania Orhideea Gardens a început, vineri la prânz, executarea silită a Hotelului Astoria, atât angajaţii, cât şi unii clienţi cazaţi în hotel fiind scoşi afară de către jandarmi, deşi executarea fusese suspendată de Judecătoria sectorului 1 până ce instanţa se va pronunţa pe fond asupra litigiului cu această firmă. Potrivit Agerpres, următorul termen pentru judecarea recursului depus de proprietarul hotelului, societatea Feroviară de Turism, este 2 martie.

"Cei de la Orhideea Gardens au venit aici pentru a executa hotelul, deşi Judecătoria sectorului 1 a sus-pendat executarea până ce instanţa nu se pronunţă pe fond asupra litigiului cu această firmă", a declarat directorul general al Societăţii Feroviare de Turism, Ionuţ Grigore. Hotelul Astoria a fost executat pentru o datorie de 17.000 de euro pe care Societatea Feroviară de Turism o avea faţă de firma de avocatură Sfârâială şi Avocaţii, care ar fi trebuit să reprezinte interesele societăţii.

Hotelul Astoria a fost adjudecat pentru 2,5 milioane de euro de Orhideea Gardens. Actul de adjudecare a hotelului de către compania Orhideea Gardens prevede faptul că societatea va primi atât hotelul cu opt etaje şi terenul pe care este situat acesta, cu o suprafaţă de 1.244 mp, cât şi terenul intravilan neocupat, cu o suprafaţă de 537,42 mp.

Potrivit conducerii SFT, s-a ajuns în această situaţie pentru că Societatea are datorii de 79 de miliarde de lei vechi, iar încercările de salvare a societăţii au întâmpinat foarte multă opoziţie.

SFT ar putea pierde şi un alt activ valoros, complexul de la Snagov, care are atât hotel, cât şi sală de conferinţe şi restaurante. Primăria a trimis somaţie de plată pentru datoriile înregistrate de complex, dar conducerea SFT speră că se pot găsi soluţii pentru evitarea problemelor cum sunt cele de la Hotelul Astoria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb