OTP Bank anunţă o creştere de 66% a numărului de clienţi şi o nouă interfaţă a aplicaţiei SmartBank

T.B.
Bănci-Asigurări / 17 octombrie 2023

OTP Bank anunţă o creştere de 66% a numărului de clienţi şi o nouă interfaţă a aplicaţiei SmartBank

OTP Bank România anunţă o creştere semnificativă în rândul utilizatorilor de produse digitale, cu o creştere de 66% a numărului de clienţi, în ultimul an şi jumătate, se arată într-un comunicat al OTP Bank, remis redacţiei. De asemenea, clienţii vor beneficia în curând de o nouă experienţă de digital banking, cu noua interfaţă a aplicaţiei mobile SmartBank, transmite sursa menţionată.

Pe măsură ce soluţiile digitale devin din ce în ce mai accesibile, peste 80% dintre clienţii OTP Bank au adoptat aplicaţia de Internet & Mobile Banking, potrivit sursei citate. Bankingul digital a atras un număr mare de persoane fizice, care au ales să devină clienţi ai OTP Bank printr-un proces 100% online, de la lansarea acestuia în 2021, arată datele comunicatului.

OTP Bank se angajează să ofere soluţii bancare 100% digitale pentru a răspunde nevoilor clienţilor săi, menţionează sursa precizată. Acest angajament se reflectă în eforturile continue pentru îmbunătăţirea procesului de deschidere a conturilor online şi a soluţiilor digitale oferite clienţilor, relatează OTP Bank. Recent, numărul de persoane fizice care au deschis conturi online a atins cote istorice, cu performanţe record zilnice, săptămânale, lunare şi trimestriale, în ceea ce priveşte numărul de clienţi noi, transmite banca.

Noua interfaţă, prietenoasă şi intuitivă pentru înregistrarea conturilor online, răspunde pe deplin necesităţilor urgente ale clienţilor, oferindu-le o experienţă online completă şi complexă, informează OTP Bank. Verificarea rapidă şi securizată a identităţii clientului este acum la îndemâna acestora, oferind acces la toate avantajele aplicaţiei de Internet & Mobile Banking, disponibile 24/7, potrivit sursei menţionate.

Una dintre cele mai populare soluţii digitale ale băncii, aplicaţia SmartBank, a fost adoptată de peste 80% dintre clienţi, permiţându-le să gestioneze operaţiuni bancare direct de pe dispozitivele mobile, informează banca.

Acest lucru a contribuit la o creştere impresionantă de 79% a tranzacţiilor realizate prin intermediul serviciilor de Internet & Mobile Banking, potrivit sursei citate. În curând, clienţii se vor bucura de o nouă experienţă oferită de aplicaţia SmartBank, upgradată cu funcţionalităţi noi care permit personalizarea dashboardului în funcţie de nevoile şi preferinţele individuale, conform OTP Bank.

"În ultimii 4 ani, ne-am concentrat eforturile asupra transformării digitale, cu scopul de a ne alinia la cerinţele actuale ale clienţilor şi de a le oferi acestora experienţe personalizate. Rezultatele pe care le observăm astăzi ne arată că eforturile noastre au fost apreciate de clienţi. În perioada următoare, vom lansa şi o nouă interfaţă, mai prietenoasă şi intuitivă, pentru aplicaţia noastră de Internet & Mobile Banking, OTP SmartBank, care va oferi clienţilor o experienţă de utilizare mult îmbunătăţită. Ne-am angajat să oferim produse, servicii şi experienţe personalizate şi să ne consolidăm astfel poziţia de partener bancar de încredere. Prin acest angajament ne propunem să devenim tot mai agili şi digitali pentru a satisface cerinţele în continuă schimbare ale clienţilor noştri." a declarat Constantin Mareş, Director General Adjunct al OTP Bank România, Divizia Digital, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb