OTP Bank România lansează Campania de Primavară cu zero costuri pe viaţă


Bănci-Asigurări / 11 aprilie 2022

OTP Bank România lansează Campania de Primavară cu zero costuri pe viaţă

OTP Bank România anunţă lansarea Campaniei de Primavară cu zero costuri pe viaţă, prin care atât persoanele fizice, cât şi antreprenorii beneficiază, în perioada 11 - 27 aprilie, de cele mai atractive oferte, cu zero costuri pe întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate în cadrul campaniei, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Astfel, în intervalul 11-27 aprilie, clienţii noi OTP Bank care aplică online pot beneficia de oferta de primavără, prin care pot obţine pachete de cont curent şi carduri de credit cu zero costuri pe viaţă.

Oferte destinate clienţilor persoane fizice:

- Pachetul OTP Lejer include cont curent, card de debit Mastercard, Internet şi Mobile Banking, Alerte SMS (Control Card şi Control Cont), cu ZERO costuri pe viaţă şi ZERO condiţii lunare de încasare şi tranzacţionare. Pentru a beneficia de zero costuri pe viaţă, pachetul trebuie contractat până la 31 mai 2022, iar cardul de debit aferent trebuie ridicat cel târziu până la 30 iunie 2022, inclusiv.

- Cardul de credit Mastercard Dual cu 12 rate fără dobândă pentru cumpărături mai mari de 300 lei la cele mai importante categorii de comercianţi, specializate în vânzarea de electrocasnice, electronice, mobilă, bricolaj, calculatoare, servicii medicale, turism, asigurări şi la toate magazinele care sunt semnalizate cu sigla programului "Mastercard-Plata în rate"; perioada de graţie de până la 55 de zile cu 0% dobândă pentru cumpărături; dobândă specială pentru refinanţare de doar 9.9% pe an; limita de credit generoasă de până la 30.000 lei.

- Cardul Mastercard Calculat-Relaxat cu 6 rate fără dobândă pentru cumpărături oriunde în lume, indiferent de valoare; perioadă de graţie de până la 55 zile cu 0% dobândă pentru cumpărături şi limită de credit de până la 15.000 lei.

Clienţii noi persoane fizice interesaţi de ofertele de mai sus pot aplica online, aici înainte de 27 aprilie, în condiţiile prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei (cont curent, card de credit).

Oferta destinată clienţilor persoane juridice

Campania promoţională, "Primăvara cu ZERO costuri pentru Antreprenori, pe VIAŢĂ" se adresează tuturor persoanelor juridice, indiferent de cifra de afaceri anuală şi de forma de organizare, care aplică în perioada de valabilitate a campaniei în secţiunea special dedicată pentru accesarea ofertei, urmând să devină client nou al băncii în termen de maximum 60 de zile de la data prezentării tuturor documentelor necesare.

Campania promoţională se va desfăşura în perioada 11-27 aprilie, exclusiv online.

Noii clienţi vor putea beneficia astfel de:

Cont curent gratuit, oricâte conturi, indiferent de valută;

Număr nelimitat de plăţi interbancare de mică valoare în lei, gratuite, efectuate prin Internet Banking şi SmartBank;

Abonament Internet Banking gratuit pentru un utilizator;

Card debit Visa Business în lei gratuit pentru emitere şi administrare;

1 terminal POS/E-Commerce/Soft POS, pentru care se aplică un comision de doar 0,70% comision la procesarea tranzacţiilor prin POS/E-Commerce/Soft POS indiferent de rulaj.

Clienţii persoane juridice interesate de ofertă pot aplica online în condiţiile prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb