OTP Leasing România a afişat afaceri de 36 milioane euro

N.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 16 mai 2008

OTP Leasing România a finanţat bunuri de circa 36 milioane euro în primul trimestru din acest an, după ce şi-a sporit lunar afacerile cu 30-40%, peste creşterea medie a pieţei de leasing, a declarat pentru NewsIn directorul general al companiei, Mircea Dihel.

"OTP Leasing România are ca obiectiv finanţarea de bunuri de aproximativ 200 milioane euro în acest an, bazându-se foarte mult pe sucursalele pe care le va deschide în ţară în prima parte a anului", a spus Dihel.

El a adăugat că, pentru acest an, compania mizează pe o pondere a finanţărilor de 70% pe segmentul auto, o cincime (20%) pe segmentul de echipamente şi 10% pe imobiliare.

În prezent, finanţarea de achiziţii de auto are o pondere de 80% în structura portofoliului OTP Leasing, iar echipamentele reprezintă restul de 20%.

Şeful OTP Leasing consideră că echipamentele şi segmentul de real estate sunt surse de profit pentru companie, însă principala ţintă rămâne piaţa de autovehicule.

Compania a deschis deja, ca parte a strategiei de extindere, şapte sucursale în oraşele Constanţa, Craiova, Ploieşti, Braşov, Timişoara, Cluj şi Iaşi.

OTP Leasing România şi-a început activitatea în august 2007, iar la finalul anului trecut a raportat o cifră de afaceri de 36 milioane euro.

Acţionarii majoritari ai OTP Leasing Româ­nia IFN SA sunt Merkantil Bank Ungaria, parte a Merkantil Group, care deţine 70% din acţiunile companiei, şi OTP Bank Româ­nia, cu o participaţie de 30%.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb