Pagina de Facebook a Jandarmeriei, "săltată" de internauţi

A.B
Miscellanea / 21 iunie 2018

Pagina de Facebook a Jandarmeriei, "săltată" de internauţi

Mii de români au luat cu asalt pagina de facebook a Jandarmeriei Române. Oamenii au acordat recenzii de o stea şi au criticat acţiunile jandarmilor de aseară, din Piaţa Victoriei. Pagina de facebook a Jandameriei are, la momentul redactării acestei ştiri, de aproape două ori mai multe recenzii negative decât pozitive.

După ce au atacat pagina de facebook a publicaţiei Charlie Hebdo cu zeci de mii de recenzii de o stea, internauţii români îşi varsă acum nervii pe pagina Jandarmeriei Române pe care au coborât-o în rating la 2,4 din 5.0.

Mulţi dintre cei care acordă un rating negativ postează şi mesaje prin care îşi motivează alegerea: "Jandarmeria a devenit instrumentul de forţă al Partidului! Este noua miliţie politică. Ce s-a întâmplat ieri, 20 iunie, e strigător la cer. Absolut nimeni nu a fost tras la răspundere pentru violenţa total gratuită asupra cetăţenilor, ba chiar şi a jurnaliştilor. Trăim vremuri odioase! Totalitarismul se pare că e calea dictată de infractori pentru a-şi pune agendele în discuţie, iar Jandarmeria Română, instituţia de represiune" este mesajul lăsat de un român pe pagina de facebook Jandarmeria Română după ce a evaluat-o cu o stea.

Printre cele mai folosite cuvinte folosite de internauţi în postările de recenzie este "ruşine". Internauţii îi acuză pe cei în uniforme albastre că acţionează la comandă politică.

Unii li se adresează în mod direct jandarmilor sperând că aceştia îşi vor schimba atitudinea: "Citez de pe pagina jandarmeriei: atribuţii în menţinerea şi restabilirea ordinii şi liniştii publice. Evenimentele din ultimile zile au arătat nu numai că nu faceţi asta, ba chiar instigaţi la dezordine publică pentru a lua ulterior măsuri. Nu menţineţi ordinea trimiţând dispozitive înarmate la proteste paşnice, intrând cu forţa în manifestanţi paşnici şi ridicând abuziv oameni la întâmplare, de pe stradă. Amenzile pe care le daţi şi care sunt apoi anulate de instanţe dovedesc fără tăgadă că vă comportaţi abuziv" este un alt mesaj postat pe pagina Jandarmeriei.

Mai multe ciocniri între jandarmi şi protestatari au avut loc în seara de 20 iunie în timpul unui miting spontan desfăşurat în Piaţa Victoriei. Un jurnalist german a fost săltat de jandarmi şi băgat în dubă, fapt care a accentuat şi mai mult nemulţumirea oamenilor. Scenele cu jandarmi care ridicau protestatari au devenit virale pe internet.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Războiul psihologic transformat in creiere spălate cu ajutorul facebook

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb