PARKLAKE SHOPPING CENTER Deschide un centru de vaccinare împotriva Covid-19

G.B
Miscellanea / 27 mai 2021

Deschide un centru de vaccinare împotriva Covid-19

Începând de astăzi, în incinta centrului comercial ParkLake deţinut de Sonae Sierra se va deschide un centru de vaccinare împotriva Covid-19, în parteneriat cu Primăria Sectorului 3 Bucureşti. Centrul este situat la primul etaj al mall-ului, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Unitatea de vaccinare va avea două fluxuri de intrare / ieşire, precum şi o ieşire separată pentru eliminarea deşeurilor medicale. De asemenea, unitatea va fi dotată cu toate echipamentele necesare, în vederea respectării normelor de sănătate şi siguranţă, conform verificărilor efectuate de Direcţia de Sănătate Publică şi de Primărie. Centrul de vaccinare va fi deschis cel puţin până pe 31 decembrie, în funcţie de evoluţia contextului epidemiologic şi de nevoile comunităţii locale.

Acesta va funcţiona după următorul program: între orele 08:00 - 20:00, de luni până vineri, respectiv între 10:00 şi 18:00, sâmbăta şi duminica. Vizitatorii centrului comercial ParkLake care doresc să se vaccineze nu trebuie să se programeze în prealabil. Pe parcursul întregului proces de vaccinare, aceştia vor fi ghidaţi de personal medical specializat.

"Încă de la începutul pandemiei, am oferit un mediu sigur vizitatorilor, chiriaşilor, furnizorilor şi angajaţilor ParkLake. Odată cu deschiderea acestui centru de vaccinare ducem acest angajament cu un pas mai departe şi îi susţinem pe toţi cei care doresc să se vaccineze în siguranţă. Suntem mândri să ne oferim sprijinul şi să punem la dispoziţie spaţiul necesar pentru această iniţiativă. Acest lucru a fost posibil datorită implicării Primăriei Sectorului 3 care gestionează spaţiul respectiv, centrul fiind autorizat de toate autorităţile competente", a menţionat Cătălin Cucian, ParkLake Shopping Center Manager.

Unitatea de vaccinare va fi dotată cu toată infrastructura necesară, conform normelor de sănătate şi siguranţă (HVAC, instalaţii electrice, sanitare, sistem de detectare a incendiilor, evacuare separată a deşeurilor sanitare), respectând cele mai înalte standarde de igienă şi protecţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb