Parteneriatul Chainsaw Europe -- Digital FX asigură servicii complete de post-producţie

A.S.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 3 iunie 2005

Chainsaw Europe, sucursală a companiei americane Chainsaw Inc. din California, colaborează îndeaproape cu Digital FX în scopul oferirii unor servicii integrale de post-producţie în regiune. Fondată în anul 2002, compania românească Digital FX este specializată în efecte vizuale digitale şi animaţie 3D. Digital FX foloseşte tehnologie 3D de ultimă generaţie, utilizînd produsele unora dintre cele mai mari companii de software specializate în efecte vizuale digitale: Alias, Softimage şi software Discreet. Această tehnologie permite îmbinarea modelelor 3D generate de computer şi a animaţiei cu filmarea, oferind noi dimensiuni cinematografiei, dincolo de limitele tradiţionale.

Printre primele companii specializate în efecte vizuale digitale din România, Digital FX a asigurat servicii pentru numeroase agenţii de publicitate multinaţionale precum Leo Burnett, Ogilvy & Mather, Saatchi & Saatchi, McCann Erickson şi Tempo. Proiectele companiei s-au extins şi la clienţi din Europa de Vest precum CIF, Mennen Stick, Coral. În curînd se va alătura echipei Chainsaw un consultant pe domeniul creaţiei, care va lucra împreună cu reprezentanţii agenţiilor pentru a creşte valoarea elementelor artistice oferite de grafica 3D.

Chainsaw Europe a deschis de curînd studiourile sale pentru Europa în România şi a asigurat deja servicii de post-producţie pentru numeroase agenţii de publicitate din regiune, precum şi pentru companii de producţie din România, Slovacia, Germania şi Stalele Unite. În plus, în ultimele cîteva săptămîni, Chainsaw şi-a extins aria de activitate, acoperind post - producţia unor evenimente live pentru clienţi de prima mînă precum Procter & Gamble şi Philip Morris.

Chainsaw Europe este sucursala companiei americane Chainsaw Inc din Santa Monica, California. În Stalele Unite, Chainsaw este compania de post - producţie a unora dintre mai celebre show-uri de televiziune, Gala de Decernare a Premiilor Oscar, MTV Movie Awards precum şi celebrul show de televiziune "American Idol".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb