Patria Partener, noua instrument de business

M.D.
Bănci-Asigurări / 3 mai 2018

Codruţ Nicolau

Codruţ Nicolau

În luna aprilie a fost lansată platforma Patria Partener, un nou instrument de tip "recomandă şi câstigă", ce permite PFA-urilor şi firmelor din România să fie recompensate pentru lead-urile de business trimise către Patria Bank, conform comunicatului de presă remis către Redacţie.

"Noutatea acestui instrument este că permite accesul pe platforma nu doar pentru parteneri de business de tip broker (cu activitate de intermediere financiară), dar şi altor persoane juridice care pot intra în contact cu clienţi care au nevoie de finanţare (firme de contabilitate, agenţiile de publicitate, firmele de consultanţă, avocaţi etc). Acestea îşi pot creşte veniturile prin recomandare de clienţi persoane juridice cu care fac deja business şi care şi-au exprimat nevoia de a obţine o finanţare bancară pentru a-şi dezvolta afacerile", se arată în comunicat.

Pentru început, platforma se adresează doar persoanelor juridice, urmând ca pe viitor să includă şi persoanele fizice.

Codruţ Nicolau Director, Direcţia Comercială Persoane Juridice Patria Bank şi membru în Consiliul de Administraţie al Patria Credit IFN, a declarat: "ne bucurăm de lansarea acestui program simplu, inovativ şi adaptat contextului dat de digitalizarea accentuată, cererii de servicii oferite rapid si la distanţa şi mai ales oportunităţii de a creşte veniturile, oferită acum şi celor care nu sunt neapărat specializaţi în intermedierea de servicii financiare. Acum, oricine are un PFA, Întreprindere Individuală, SRL sau alte forme de organizare în domeniile intermediere financiară, publicitate, consultanţă şi management poate să îşi extindă uşor şi rapid baza de venituri. Este un proiect care ne caracterizează prin faptul că ne face mai accesibili pentru toţi românii şi antreprenorii, inclusiv pentru cei din mediul rural. E un important pas înainte pentru dezvoltarea unei comunităţi de antreprenori în care colaborarea, recomandările şi împărtăşirea de experienţe generează creştere şi dezvoltare pentru toţi. Singurul lucru pe care îl solicităm este responsabilitatea, iar noi promitem că vom da atenţie şi finanţare rapidă tuturor celor care într-adevăr au nevoie de bani şi fac dovada capacitătii de rambursare".

Platforma Patria Partener este un spaţiu unic, online, în care odată înrolaţi, partenerii pot trimite recomandări de credit, urmări în timp real stadiul în care se află acestea în cadrul procesului de vânzare, aprobare a dosarului de credit şi disbursare. Tot prin platformă, partenerii Patria Bank pot şti, care este valoarea maximă a comisionului pe care îl pot încasa. Şi pentru ca totul să fie cât mai facil, accesul în platformă este disponibil de oriunde: de pe calculator, de pe telefon, tabletă sau laptop.

Pentru a întări preocuparea Patria Bank de a susţine antreprenoriatul românesc la început de drum, platforma este o producţie 100% locală, fiind realizată cu un start-up IT din Timişoara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb