PENTRU 44 MILIOANE EURO, Skanska vinde prima clădire din Green Court Bucharest

V.B.
Companii #Imobiliare / 27 noiembrie 2014

Skanska vinde prima clădire din Green Court Bucharest

Dezvoltatorul imobiliar Skanska vinde prima clădire din complexul de birouri Green Court Bucharest, în schimbul a aproximativ 44 milioane euro, către compania de investiţii în real estate Globalworth Real Estate Investments Ltd, finalizarea acordului fiind programată pentru al doilea trimestru din 2015.

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de către Skanska în ţara noastră. Proiectul este format din 3 clădiri de birouri cu o suprafaţă totală de 52.000 mp, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei. Prima clădire din Green Court Bucharest are o suprafaţă închiriabilă de 19.500 mp şi a fost inaugurată oficial în octombrie 2014. În prezent, imobilul este închiriat în proporţie de 91% către chiriaşi precum: Schneider Electric România, Orange România, LS Travel Retail România (operatorul conceptului 1 Minute) şi Corporate Management Events (operatorul conceptului Best Chef). Clădirea va fi inchiriată complet până la finalizarea tranzacţiei.

Green Court Bucharest va fi certificat LEED Gold şi este dezvoltat folosind tehnologii verzi şi soluţii sustenabile, precum faţada eficientă din punct de vedere energetic ce reduce acumulările solare, sistemul îmbunătăţit de reciclare a aerului, sistemele de iluminat echipate cu senzori de mişcare şi de intensitate, precum si staţiile de încărcare pentru maşinile electrice, se mai arată în documentul citat.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri care şi-a început activitatea în România în 2011 şi face parte din Grupul Skanska, ce activează în dezvoltare imobiliară şi construcţii. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor parcurge procesul de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design).

Skanska Commercial Development Europe dezvoltă cladiri de birouri, proiecte logistice şi comerciale. Operaţiunile firmei sunt concentrate în marile zone metropolitane din Republica Cehă, Ungaria, România şi Polonia. Skanska Commercial Development Europe este împărţită în patru companii locale: Skanska Property Republica Cehă, Skanska Property România, Skanka Property Ungaria şi Skanska Property Polonia.

Grupul Skanska are în prezent 57.000 angajaţi în pieţele pe care activează în Europa, Statele Unite şi America Centrală. Skanska a înregistrat în 2012 venituri totale în valoare de 132 miliarde coroane suedeze.

Globalworth Real Estate Investments Limited este o societate de investiţii imobiliare fondată de dezvoltatorul şi investitorul imobiliar Ioannis Papalekas pentru investiţii în ţara noastră şi restul Europei Centrale şi de Sud-Est. Compania este înmatriculată în Guernsey şi a fost declarată de către Guernsey Financial Services Commission ca fiind o schemă înregistrată de plasament colectiv de tip închis.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb