PENTRU AL PATRULEA AN CONSECUTIV, "Electrolux" lansează concursul internaţional de design

Crina Manole
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 17 mai 2006

Pentru al patrulea an consecutiv, compania "Electrolux" lansează pentru studenţii din întreaga lume provocarea de a recrea designul produselor electrocasnice ale companiei. Pentru ediţia din acest an a concursului Electrolux Design Lab, studenţii vor trebui să găsească soluţii pentru păstrarea şi prepararea mîncării care să promoveze "Obiceiuri pentru o alimentaţie sănătoasă în 2016".

Studenţii sînt invitaţi să se înscrie online pe website-ul competiţiei, data limită pentru înscriere fiind 18 august a.c. În perioada 26 noiembrie - 1 decembrie, va avea loc finala concursului la Barcelona unde vor participa nouă finalişti din lumea întreagă. Doar trei dintre ei vor fi declaraţi cîştigători, premiile constînd în bani.

Juriul, format din membri ai comunităţii internaţionale de design, va evalua lucrările în funcţie de soluţiile de design şi inovaţie folosite, dar şi din punct de vedere al aspectelor: funcţional, estetic şi emoţional. Vor fi luate în calcul şi originalitatea conceptelor, loialitatea faţă de produsele Electrolux, efectul de "wow", dar şi apropierea cît mai mult de nevoile reale ale consumatorilor obişnuiţi. Anul acesta conceptele produselor propuse vor fi evaluate şi din perspectiva promovării unui stil de viaţă sănătos şi a unor obiceiuri alimentare sănătoase. Ceremonia de acordare a premiilor va avea loc la Barcelona în luna noiembrie. Competiţia de anul trecut a atras peste 3 000 de studenţi din 88 de ţări. Premiul cel mare în 2005 a fost cîştigat de Airwash, un aparat de spălat fără apă care foloseşte ioni negativi, aer compresat şi deodorant pentru curăţarea rufelor, remarcabil prin designul său intuitiv, ecologic şi atrăgător.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb