PENTRU CĂ NU AU CONVOCAT ACŢIONARII Tudor Ciurezu şi alţi trei administratori ai SIF5, amendaţi de ASF

Andrei Iacomi
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 24 octombrie 2019

Tudor Ciurezu

Tudor Ciurezu

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) l-a amendat pe Tudor Ciurezu preşedintele SIF Oltenia (SIF5) şi alţi trei administratori cu suma de 30.000 de lei, pentru că nu au aprobat convocarea acţionarilor SIF5 la solicitarea SIF Banat-Crişana (SIF1) şi SIF Muntenia (SIF4), se arată într-un raport al SIF-ului din Craiova remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Pe lângă Tudor Ciurezu, ceilalţi administratori amendaţi de supraveghetorul pieţei sunt Anina Radu, Carmen Popa şi Nicolae Stoian, adică toţi cei patru membri ai Consiliului de Administraţie ai SIF-ului cărora SIF1 şi SIF4 le cer demiterea din funcţie, coform solicitării din data de 11 iunie 2019.

Decizia Autorităţii poate fi contestată în termen de 30 de zile de la data emiterii, demers care totuşi nu suspendă executarea sancţiunii, se arată în comunicatul SIF5.

SIF Oltenia a respins până acum de mai multe ori convocarea AGA pe motivele scăderii cotei de deţinere a acţionarilor solicitanţi sub pragul legal şi statutar de 5% din capitalul social al SIF-ului şi a neîndeplinirii unor condiţii legale de formă şi fond a cererii formulate de SIF1 şi SIF4.

La jumătatea acestei luni, Tribunalul Dolj a solicitat conducerii SIF Oltenia să convoace AGA în termen de 60 de zile de la emiterea deciziei şi a stabilit ca adunarea să fie prezidată de reprezentantul legal al SIF Banat-Crişana, adică de preşedintele şi directorul general Bogdan Drăgoi.

Hotărârea instanţei nu este definitivă, iar reprezentanţii SIF Oltenia susţin că vor formula apel, în termenul prevăzut de lege, 30 de zile de la comunicare.

Şi Tudor Ciurezu a cerut convocarea acţionarilor SIF1 pentru revocarea conducerii SIF Banat - Crişana, formată din Bogdan Drăgoi şi Radu Răzvan Străuţ, puncte care au fost respinse în AGA de la Arad a SIF1, din data de 20 iunie.

Opinia Cititorului ( 18 )

  1. Câte 30.000 de căciulă pentru că

    nu au convocat AGA de demitere a lor 

    solicitare făcută de de 4 virgulă la sută și nu 5 la sută cât prevede legea, 

    solicitare făcută de un grup infracțional organizat. 

    1. Dreptatea

      mai mereu  

      umblă cu capul spart 

      Tu n-ai somn sau esti pe alt fus orar?

      Le-a dat prea putin, trebuiau suspendati. NU EXISTA ca un administrator sa nu convoace AGA la solicitarea UNOR ACTIONARI. NU EXISTA ca un presedinte, director, ce-o fi, sa stabileasca EL ce actionari merita sau nu, sunt buni sau nu, sunt corecti sau nu. NU EXISTA. DREPTUL DE PROPRIETATE SI CE DERIVA DIN EL SUNT SFINTE. Rusine celor care sustin altceva, dupa 30 de ani de capitalism.  

      ” NU EXISTA ca un administrator sa nu convoace AGA la solicitarea UNOR ACTIONARI ”

      MAFIOȚI CARE SUNT CONCERTAȚI 

      SI AR TREBUI SĂ AIBE 5 % VOTURI 

      * SĂ AIBĂ

      Dragii mei cei care Spune-ți ca nu a avut 5 la suta , ca a avut 4, nu stiu cât sunteți angajați ai sif sau la societățile sif..... As Riga DNA sa ia Ip -upurile și sa ii bage si pe ăștia la închisoare

      La vor pușcărie vor merge cei 4 revocați , plus alți sclavi ai lui Ciurezu . Dar acești sclavi vor sa rămână anonimi,l! Pe site-ul bursa vor rămâne anonimi, in instanța vor fi identificați

      Toți cei care scriu comentarii sunt angajați ai sif 5 sau mănâncă de la societățile sif 5. Acționari semnificativi care sa îl susțină pe Ciurezu și ai lui numai exista. V-a sunat ceasul , la închisoare

      As vrea sa te contrazic, dar mai este Pogonaru( din câte se pare) care îl susține pe Ciurezu . Pogonaru, marele președinte al asociației oamenilor de afaceri. Anul trecut erau la cuțite , dar l-a mituit Ciurezu. In situația de fata, Ciurezu și dacă mistuiește pe ma-sa tot nu mai scapa

      Domnul președinte Ciurezu i-a distrus cariera și lui Aninunta alias:” Peștele carnea și pu..ta se apuca cu mânuță ) Stoian era analfabet iar doamna Popa era pe drum spre pușcărie oricum

    La pușcărie vei merge tu sicopii tai pentru ce ai furat din societățile Sif pe calea contractelor dirijate de tine in calitate de administrator.

    Cind te îmbogățești pe seama srotului de la Argus ,trmiti pe alții la pușcărie,hoțul striga hotii

    Cind ascunzi zeci de mii de euro in roata de rezerva a mașinii trmiti pe alții la pușcărie ?!

    1. Ciurezu și Gașca de lingăi , la puscarie.

      A intrat frica și in lingăii lui Ciurezu.....se tot gândesc , ne arestează și pe noi sau decât pe el? Îl dam noi la poliție sau așteptăm sa ne dea el. Mai scrieți acum cât mai puteți PTR ca in câteva luni veți avea decât pixuri și foi de scris....Behaiti acum, dar Drăgoi va trimite unde va este locul.

      Nu v-a spus taica Ciurezu sa nu mai scrieți comentarii? De ce nu îl ascultați ?

      Cu Busu in frunte. Un neispravit megaloman care a prăpădit la Electrica milioane de euro. Ala nici de pușcărie nu e bun, e de de băgat în tomberon ca ultimul gunoi de care sa scapi repede și pe vecie. Ce e la sify5 e o ambitie a lu dragoi ce pare că a luat toate mințile. Sify1 sify4 siturile astea trebuiesc lichidare marca FP nicidecum lăsate pe mana najibilor.

      Pai nu l-a pus Ciurezu pe Busu vicepreședinte? Ciurezu și cei trei care vor fi revocați , înseamnă 4 voturi. Aaaa, nu i-a mai ascultat ordinele lui Ciurezu , și a declanșat acțiune in răspundere la Argus PTR 1500 de RON. Pogonaru, când a vrut sa îl dea jos pe Ciurezu , era un HOT ( așa spunea Ciurezu ) Drăgoi PTR ca îl va revoca pe Ciurezu este un HOT. Pai și Papa de la Roma dacă vrea sa îl revoce pe Ciurezu , va fi HOT. Gata cu Ciurezu

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb