PENTRU DESCHIDEREA A 45 DE NOI MAGAZINE, "Profi" va realiza investiţii de circa 18 milioane de euro, în 2013

Mihaela Dalar Stanca
Ziarul BURSA #Companii / 17 ianuarie 2013

"Profi" va realiza investiţii de circa 18 milioane de euro, în 2013

Lanţul de magazine "Profi" urmează să-şi mărească numărul unităţilor din ţara noastră în acest an, compania având ca obiectiv major pentru 2013 deschiderea a 45 de noi locaţii, pentru care firma va aloca un buget de circa 18 milioane de euro, a declarat, ieri, Cosmin Călugăr, director de expansiune al companiei "Profi" Rom Food, în cadrul unei conferinţe de presă.

Compania a inaugurat ieri şi cel mai recent magazin construit, situat în Capitală, pe Calea Văcăreşti, a 23-a locaţie din Bucureşti şi magazinul numărul 150 din ţară. Magazinul a necesitat o investiţie de circa 300.000 de euro, se întinde pe o suprafaţă de 450 de metri pătraţi şi are o echipă formată din 24 angajaţi.

Cosmin Călugăr a declarat: "Magazinele pe care le vom deschide în acest an vor crea circa 1.000 de noi locuri de muncă. Vom deschide şi magazine în formate mai mici, City, pentru zonele urbane, dar şi în conceptul Loco, pentru cele din mediul rural, în comune cu peste 4.000 de locuitori".

Primele magazine City vor fi inaugurate în luna martie, în Bucureşti şi Cluj. Magazinele Loco vor fi deschide începând din luna mai, în Transilvania, şi vor avea suprafeţe de circa 450 de metri pătraţi. 

În magazinele "Profi" din Capitală, valoarea medie a unui bon de casă este de circa 20 de lei, pragul magazinelor fiind trecut, în fiecare zi, de aproape 1.200 de clienţi.

Anul trecut, "Profi" a achiziţionat un lanţ local de magazine din oraşul Sibiu, iar astfel de achiziţii nu sunt excluse nici în acest an, a precizat reprezentantul companiei.

Compania aşteaptă rezultate în creştere pentru anul trecut şi urmează să comunice cifra de afaceri înregistrată în 2012 în următoarea perioadă. În 2011, retailerul a obţinut o cifră de afaceri de peste 200 de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb