PENTRU PREVENIREA EFECTELOR COVID-19: ALRO sprijină comunitatea locală prin donarea sumei de 400 de mii de lei către Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina

M.A.
Companii / 2 aprilie 2020

ALRO sprijină comunitatea locală prin donarea sumei de 400 de mii de lei către Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina

ALRO S.A. susţine lupta împotriva COVID-19 şi donează 400.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina ("SJU"), 25.000 de lei către Crucea Roşie Română, Olt şi 18.000 de lei către Asociaţia Internaţională de Poliţie din România, Olt şi implementează un set foarte strict de protocoale şi proceduri pentru prevenirea infectării în locaţiile sale, pentru a-şi proteja atât angajaţii, cât şi partenerii de afaceri, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Gheorghe DOBRA, Director General ALRO, Slatina, a declarat: "Ne confruntăm cu o situaţie excepţională, care necesită acţiuni decisive. Acum este momentul sa demonstrăm că înţelegemrolul nostru în comunitatea locală Responsabilitatea noastră cea mai mare este faţă de angajaţii noştri şi faţă de familiile lor. Deoarece angajaţii noştri, familiile lor, împreună cu prietenii şi rudele acestora, ei reprezintă comunitatea. Noi suntem comunitatea. Împreună. Am decis să oferim sprijin spitalului local de urgenţă din Slatina pentru a ajuta personalul medical în lupta împotriva coronavirusului. Alte fonduri au fost direcţionate către autorităţile de aplicare a legii, Crucea Roşie, care sunt în prima linie în această luptă"

"Am aplicat protocoale şi procedurioperaţionale, administrative şi de sănătate în incinta sediului ALRO pentru a asigura sănătatea angajaţilor noştri, pentru a preveni infectările în locaţiile noastre, pentru a asigura o aprovizionare constantă pentru clienţii noştri şi pentru a atenua consecinţele negative derivate din această pandemie globală", a adăugat Gheorghe DOBRA.

Potrivit sursei citate, contribuţia ALRO către Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va ajuta la procurarea consumabilelor medicale necesare atât personalului medical, cât şi pacienţilor, asigurând astfel condiţii de muncă adecvate pentru gestionarea eficientă a cazurilor cu COVID-19. În paralel, donaţiile Companiei Roşie Română vor asigura fondurile necesare pentru achiziţionarea produselor de igienă şi a alimentelor pentru persoanele izolate în casele lor din cauza agresivităţii COVID-19.

O altă componentă esenţială în lupta împotriva răspândirii rapide a COVID-19 este reprezentată de PoliţiaLocală şi Judeţeană. ALRO a sprijinit poliţiştii din judeţul Olt cu echipamente de protecţie (respectiv cu măşti şi halate de protecţie), veste reflectorizante de înaltă vizibilitate şi video termo-scanere utilizate pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

În ceea ce priveşte acţiunile întreprinse pentru a preveni răspândirea COVID-19 în unităţile salede producţie, încă dintr-o etapă timpurie a acestei crize pandemice, ALRO a creat un Comitet de urgenţă şi coordonare cu rolul principal de a supraveghea şi monitoriza starea de sănătate a tuturor angajaţilor, acordând o atenţie sporităca toate măsurile de igienizare şi dezinfectare să fie implementate corespunzător în cadrul întregii organizaţii.

De asemenea, compania a asigurat echipamente şi consumabile medicale şi de protecţie, respectivmă şti de faţă, mănuşi, salopete sunt distribuite tuturor angajaţilor.

Totodată noi protocoale şi proceduri au fost formulate şi implementate în fabrici, în coordonare cu autorităţile centrale şi locale, incluzând recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru şantierele industriale. Au fost implementate măsuri stricte de curăţare, igienizare şi dezinfectare a vestiarelor, zonelor comune, cantinei, birourilor;

Toate zonele din interiorul şi din exteriorul instalaţiilor de producţie sunt permanent dezinfectate şi au fost introduşi recipienţi cu dezinfectanţi în punctele de acces, în cantine, în zonele comune; mesele gătite pentru angajaţi au fost înlocuite cu mese reci pentru a se evita interacţiunile colective din cantine.

Toţi angajaţii au fost instruiţi cum să acţioneze pentru a preveni infectarea lor cu COVID-19 şi trebuie să îşi raporteze zilnic starea de sănătate; au fost implementate schimburi de lucru împărţite sau alternative pentru a minimiza interacţiunea iar starea de sănătate a angajaţilor este verificată zilnic înainte de începerea activităţii

Compania a anunţat că au fost deja simulate planuri de urgenţă şi continuitate a activităţii pentru situaţiaîn care unul sau mai mulţi angajaţi sunt infectaţi cu COVID-19, astfel încâtsă nu fie perturbateoperaţiunile; călătoriile de afaceri au fost reduse la minimum şi participarea la evenimente a fost suspendată iar vizitele în cadrul facilităţilor de producţie au fost reduse la minimum.

Compania şi-a pus în aplicare programul de muncă de acasă (telemuncă) pentru angajaţi, acolo unde este posibil iar ecomandările pentru şoferi şi pentru alte entităţi relevante implicate în transportul de mărfuri în urma focarului COVID-19, aşa cum au fost ele publicate de Comisia Europeană, au fost deja implementate în cadrul Companiei;

Astfel, ca urmare directă a acestor măsuri, în stadiul actual al pandemiei, ALRO operează la parametrii normali şi are un lanţ de distribuţie complet funcţional.

ALRO anunţă că are propria brigadă de pompieri, care este complet operaţională în interiorul fabricii sale,cât şipropriul său dispensar medical şi a dispus de un ajutor considerabil din partea părţii sale afiliate, Rivergate, compania de securitate. Toate aceste entităţi sunt alerte 24/7.

Având în vedere ritmul rapid de răspândire a COVID-19 în întreaga lume, ALRO acţionează cu precauţie, dar cu acţiuni rapide şi decisive.Companiacontinuă să reacţioneze la provocările din fiecare zi cât mai repede posibil, cu scopul de adepăşiaceastă situaţie degradată şi fără precedent, pe cât de lin şi sigur posibil.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb