Peste 170 de imobile din Bucureşti, fără apă caldă

G.U.
Miscellanea / 19 octombrie 2020

Peste 170 de imobile din Bucureşti, fără apă caldă

Un număr total de 176 de imobile din Capitală au fost afectate astăzi de avarii la reţeaua de termoficare, potrivit datelor de pe site-ul companiei Termoenergetica, transmite Agerpres.

În Sectorul 1 sunt afectate de avarii 124 de imobile, printre care sunt şi 6 instituţii. În marea majoritate a situaţiilor, furnizarea apei calde a fost întreruptă sâmbătă după-amiază, iar avaria, produsă la reţeaua primară, ar urma să fie soluţionată luni, în jurul orei 18,00. Au fost afectate imobile din zona Bd. Ion Mihalache, Str. Sandu Aldea, str. Av. Stâlpeanu, str. Enescu Athanasie, str. Aviator Popişteanu, str. Gura Motrului.

În Sectorul 2 au rămas fără apă caldă trei blocuri de pe Şos. Fundeni, iar problema urmează să fie remediată luni, în jurul orei prânzului.

În Sectorul 3 au fost afectate 41 de imobile, dintre care şi o instituţie, acestea fiind situate pe Al. Giurgeni, str. Ion Şulea, str. Th. Pallady, str. Trapezului, str. Berevoieşti, Bd. Basarabiei, str. Murgeni, str. Soldat Nicolae Sebe, str. Soldat Tina Petre. Este vorba despre avarii la reţeaua secundară, care ar urma să fie rezolvate luni, în jurul orei 15,30.

În Sectorul 4 s-a produs o avarie la punctul termic, care afectează două blocuri de pe Şoseaua Giurgiului, aceasta urmând să fie remediată în jurul orei 14,00

În Sectorul 5, o avarie la reţeaua primară a afectat patru blocuri şi două instituţii de pe Şoseaua Panduri, iar furnizarea apei calde urmează să fie reluată în jurul orei 21,00.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Termoenergetica = RADET o companie, care pur si simplu seaca Bucurestiul de bani prin pierderile masive de apa calda. E un fel de cancer al Bucurestiului. Traiesti in 2020, intr-un oras european, capitala unei tari, si sa nu ai apa calda ?!?! Un primar general, care nu a investit in aceasta infrastructura infecta, ci a preferat sa faca festivale si prea-renumita fanta arteziana de la Unirii. Care a cheltuit milione de euro pe chestiuni nesemnificative...trist. A impus prin lege obligativitatea de a ramane bransat la acest sistem infect de termoficare, mai ales ca traiesti intr-o tara, in care ar trebui sa ai dreptul sa-ti alegi tu dupa bunul plac furnizorul de agent termic. Mi-e teama ca nici actual primar nu va reusi sa imbunatateasca acest cancer al Burestiului. Singura solutie viabila ar fi sa le permita oamenilor debransarea de la acest sistem si sa le subventioneze instalarea unei centrale termice de apartament prin programele de imbunatatire a eficientei energiei termice in Bucuresti (bani de la UE). Prin acest sistem "centrala de apartament", cetateanul orasului Bucuresti va reusi sa-si controleze singur costurile si confortul termic in apartament.

    Eu am reusit sa ma debransez anul acesta de la acest sistem cancerigen, dupa aprox. 3 ani. Am platit mult, deoarece trebuie sa aplezi la o firma, care "cunoaste pe cineva" de la RADET. Dar pt tot procesul acesta de debransare, e necesar sa "decardezi" multi banuti din propriul buzunar, ca sa se poata plati toate spagile care stau in spatele unui astfel de business. Firma cu care am lucrat m-a taxat numai pe hartii cu 3000 de RON. Instalatia termica cu propriile calorifere 8700 RON la un apart de 2 camere. Te jupoaie de toti banii.

    Mare grija cu cine faceti debransarea, ca s-ar putea sa va coste mai mult de cat av asteptati. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb